Giriş Kayıt
William Kerwin

William Kerwin (62)


Oyuncu, Sesler, Kameraman, Senarist

William Kerwin, 17 Nisan 1927 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, sesler, kameraman, senarist.

Blood Feast (1963), Two Thousand Maniacs! (1964), (1981) Yanlış Karar (1981), (1985) Cennetlik Genç (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

William Kerwin, 27 Ekim 1989 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Kerwin
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1927
Ölüm Tarihi: 27 Ekim 1989
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Thomas Dowling | Bill Kerwin | Rooney Kerwin | Sam
Burcu: Koç
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Araştırmalar
1987 60 Suç Oyuncu 5.8 117

Çılgınlar Hapishanesi
1985 58 Komedi Sesler 4.9 211

Cennetlik Genç
1985 58 Komedi Oyuncu 6.3 3,670
1984 57 Dram Oyuncu 6.1 103
1983 56 Komedi Oyuncu 4.9 9,799

Yanlış Karar
1981 54 Dram Oyuncu 6.9 10,635
1980 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 156
1968 Western Oyuncu 7.3 212
1967 40 Western Oyuncu 5.7 171
1965 38 Korku Senarist 4.8 290
1964 37 Korku Oyuncu 5.9 3,752
1963 36 Dram Oyuncu 5.5 484
1963 36 Korku Oyuncu 5.1 4,977
1962 35 Dram Kameraman 5.4 60
1961 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 80
1961 34 Western Oyuncu 5.1 100
1959 Komedi Oyuncu 6.7 40
1958 31 Suç Oyuncu 6.9 276
1955 28 Biyografi Oyuncu 6.6 183

Banka Soyguncuları
1953 26 Romantik Oyuncu 5.8 422
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018