Giriş Kayıt
Brian Kerwin

Brian Kerwin (69)


Oyuncu

Brian Kerwin, 25 Ekim 1949 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Benimle Evlenir Misin? (2008), Jack (1996), Torch Song Trilogy (1988), Kocam ve Sevgilim (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1949
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Brain Kerwin
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 66 Suç Oyuncu 5.9 83
2015 Komedi Oyuncu 7.6 2,643
2014 Dram Oyuncu 8.5 39,606
2014 65 Komedi Oyuncu 5.3 121
2012 Dram Oyuncu 6.7 10,251

Duyguların Rengi
2011 62 Dram Oyuncu 8.1 394,507

Benimle Evlenir Misin?
2008 59 Komedi Oyuncu 6.1 145,339
2006 Dram Oyuncu 6.7 942
2006 Dram Oyuncu 7.6 19,167

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 107,558

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 50,698
1999 Dram Oyuncu 8.7 56,524
1999 Suç Oyuncu 8.0 69,579
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 620
1997 48 Dram Oyuncu 6.1 2,317
1996 Gizem Oyuncu 3.7 330
1996 47 Komedi Oyuncu 5.8 52,837
1996 47 Komedi Oyuncu 6.4 58
1995 46 Macera Oyuncu 6.0 3,830
1993 Komedi Oyuncu 8.1 67,187
1992 43 Dram Oyuncu 6.6 3,382
1992 43 Dram Oyuncu 6.5 193

Bana Söz Ver!
1991 42 Komedi Oyuncu 5.8 483
1988 39 Komedi Oyuncu 7.7 6,338
1988 Komedi Oyuncu 7.0 37,526

King Kong Yaşıyor
1986 37 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,935

Kocam ve Sevgilim
1985 36 Komedi Oyuncu 7.0 5,015
1982 Dram Oyuncu 7.7 1,351
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,161
1978 Komedi Oyuncu 6.6 1,160

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,756

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,259
1968 Dram Oyuncu 7.0 2,053
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019