Giriş Kayıt
Daniel R. Kerr

Daniel R. Kerr


Sesler

Daniel R. Kerr, sesler.

Young Sheldon (2017), Animal Kingdom (2016), Code Black (2015), American Gothic (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Kerr | Dan Kerr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.3 24,307
2017 Komedi Sesler 4.7 10,380
2016 Gizem Sesler 6.8 3,900
2016 Suç Sesler 8.2 18,056
2016 Suç Sesler 7.0 8,998

Diriliş
2015 Macera Sesler 8.0 626,358

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Sesler 6.8 70,643

Kuralsız
2015 Macera Sesler 6.2 200,820
2015 Dram Sesler 8.1 9,691

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Sesler 7.2 130,713

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Sesler 6.3 145,286
2014 Aile Sesler 4.9 748
2014 Komedi Sesler 5.6 6,110

Derin Kabus
2014 Korku Sesler 6.2 67,490
2014 Komedi Sesler 4.9 44,530

Kış Masalı
2014 Dram Sesler 6.2 49,214
2014 Aksiyon Sesler 6.2 206,454
2014 Komedi Sesler 5.8 11,649
2014 Komedi Sesler 6.0 1,128

Süper Baba
2013 Komedi Sesler 6.4 71,014

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sesler 5.6 109,627

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Sesler 6.6 154,016

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Sesler 6.9 445,363

Acil Arama
2013 Suç Sesler 6.7 104,236

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sesler 6.3 123,796

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sesler 5.8 33,832

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Sesler 5.4 69,902

Tehlikeli Takip
2012 Suç Sesler 7.6 212,365
2012 Macera Sesler 7.0 540,653

Diktatör
2012 Komedi Çeşitli 6.4 252,189

Koruyucu
2012 Aksiyon Sesler 6.5 96,755

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Sesler 6.8 193,393

Doğaüstü
2012 Dram Sesler 7.1 229,926

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Sesler 6.2 125,505

Senden Önce
2011 Komedi Sesler 6.1 68,175
2011 Suç Sesler 4.6 1,567

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Sesler 5.2 51,576

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Sesler 6.1 218,407

Durum
2011 Dram Sesler 5.9 7,067

Kaçış Planı
2010 Suç Sesler 7.4 168,907

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Sesler 3.4 44,152

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Sesler 6.8 173,702

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Sesler 4.4 83,890

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sesler 7.1 272,427
2010 Aksiyon Sesler 6.6 240,303
2010 Aksiyon Sesler 6.4 209

Tüylü Bela
2010 Komedi Sesler 3.8 14,765

Sevgililer Günü
2010 Komedi Sesler 5.7 107,523

Kaplan Kapanı
2010 Dram Sesler 5.9 5,971
2009 Dram Sesler 5.8 40,899

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sesler 8.0 557,727

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Sesler 6.4 150,207

Despero
2008 Macera Sesler 6.1 34,175

Direniş
2008 Aksiyon Sesler 7.2 130,496

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sesler 7.1 200,182
2008 Dram Sesler 6.6 2,139

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sesler 6.6 167,639

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Sesler 5.8 74,716
2008 Belgesel Sesler 7.9 15,036

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sesler 7.4 215,059

İleri
2007 Aksiyon Sesler 6.2 140,468

Destansı Bir Film
2007 Macera Sesler 2.4 98,026

Kanlı Elmas
2006 Macera Sesler 8.0 464,664

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Sesler 6.0 74,336
2005 Aksiyon Sesler 7.9 271,055

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sesler 4.8 42,270

Zehir
2005 Gerilim Sesler 4.7 9,228

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 408,922
2004 Aksiyon Sesler 8.0 618,960

Zafer Yolu
2003 Dram Sesler 7.3 63,357
2003 Aksiyon Sesler 8.1 911,306

Kumarbaz
2003 Suç Sesler 6.4 11,600

Vatansever
2000 Aksiyon Sesler 7.2 238,643

Aşk Oyunu
1999 Dram Sesler 6.6 29,666

Dava
1998 Dram Sesler 6.6 25,895

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Sesler 6.1 21,620

Umut Dalgaları
1998 Dram Sesler 6.0 22,694
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019