Giriş Kayıt
Hubie Kerns

Hubie Kerns (78)


Dublör, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Hubert Kerns, 10 Ağustos 1920 Los Angeles, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yapım yöneticisi.

Uzun Veda (1973), The Young Lions (1958), Korkak Kahraman (1948), Strategic Air Command (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Hubie Kerns, 07 Şubat 1999 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Hubert Kerns
Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1920
Ölüm Tarihi: 07 Şubat 1999
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Herbert Jay Kerns Sr. | Hubert Kerns Sr. | Hubie K
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.8 4,606
1987 67 Aksiyon Yapımcı 3.5 41
1984 64 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 108

Zengin Olmak İstiyoruz
1980 60 Komedi Dublör 5.9 1,137
1974 54 Müzikal Dublör 6.0 2,374

Maymunlar Gezegeninde Savaş
1973 53 Aksiyon Dublör 5.5 26,563

Uzun Veda
1973 53 Suç Dublör 7.7 22,015

Maymunlar Gezegeninde isyan
1972 52 Aksiyon Dublör 6.1 27,599
1972 52 Komedi Dublör 5.5 543

Maymunlar Cehennemine Dönüş
1970 50 Aksiyon Dublör 6.1 38,354

Cici Kız
1969 49 Komedi Oyuncu 7.2 11,860
1968 48 Komedi Dublör 4.9 1,231

Boston Canavarı
1968 48 Suç Dublör 7.1 7,209

Hawaii Cenneti
1966 46 Müzikal Oyuncu
Dublör
5.6 1,634
1966 46 Macera Dublör 6.5 27,222
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,372
1964 Macera Dublör 7.2 2,716
1961 41 Suç Dublör 6.5 41

Spartaküs
1960 40 Macera Oyuncu
Dublör
7.9 111,690
1959 Western Oyuncu 7.9 383
1959 39 Komedi Oyuncu
Dublör
6.6 596

Korsan
1958 38 Macera Dublör 6.6 2,012
1958 38 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.3 6,494
1957 37 Komedi Dublör 5.9 537

Melek Yüzlü Gangster
1957 37 Suç Oyuncu 6.6 490

On Emir
1956 36 Macera Dublör 7.9 56,265
1956 36 Macera Çeşitli 5.9 1,581
1955 35 Aksiyon Dublör 6.4 2,755
1955 35 Suç Oyuncu 6.4 733

Yeryüzüne Hücum
1954 34 Korku Oyuncu 7.3 17,632
1953 33 Komedi Oyuncu 6.0 102
1951 31 Komedi Oyuncu 7.1 1,839
1951 31 Biyografi Oyuncu 6.9 1,661
1950 30 Suç Oyuncu 6.8 1,586

Gençlerin Sevgilisi
1949 29 Komedi Oyuncu 6.8 2,830

Korkak Kahraman
1948 28 Komedi Dublör 6.9 3,265
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019