Giriş Kayıt
Elizabeth Kenton

Elizabeth Kenton


Sesler

Elizabeth Kenton, sesler.

(2004) Not Defteri (2004), (2001) İlk Gün (2001), (1997) Oyun (1997), (2001) Jurassic Park III (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Liz Kenton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler 8.6 7

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Sesler 5.7 16,931

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sesler 6.9 619,381
2011 Dram Sesler 5.8 315

İrlandalıyı Öldür
2011 Aksiyon Sesler 7.1 40,262
2010 Dram Sesler 6.8 40,180

İki Babalık
2009 Komedi Sesler 5.4 33,813

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Sesler 7.4 83,075

İsyan
2007 Aksiyon Sesler 6.7 13,600

Av Partisi
2007 Macera Sesler 6.9 23,360

Gözcü
2007 Suç Sesler 7.0 54,138

Zafere Doğru
2006 Biyografi Sesler 7.2 38,963

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sesler 6.1 256,476

Aşka Sor
2006 Dram Sesler 5.8 8,693

Kayıp Şehir
2005 Dram Sesler 6.7 8,807

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Sesler 5.8 68,671

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Sesler 5.2 40,403

Not Defteri
2004 Dram Sesler 7.9 455,988

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 29,009

Ekip 49
2004 Aksiyon Sesler 6.5 51,718
2004 Komedi Sesler 6.2 5,338

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Sesler 6.6 103,745

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 28,183

Büyülü Çift
2001 Komedi Sesler 6.4 72,177

İlk Gün
2001 Suç Sesler 7.7 345,622
2001 Aksiyon Sesler 5.9 260,496

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Sesler 4.2 14,456
2000 Komedi Sesler 5.3 12,689

Ekim Düşü
1999 Biyografi Sesler 7.8 72,788

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Sesler 7.4 142,841
1999 Aksiyon Sesler 3.9 1,230

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Sesler 5.8 66,785
1998 Komedi Sesler 4.9 4,885

Oyun
1997 Dram Sesler 7.8 303,647
1997 Aksiyon Sesler 5.2 58,629

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 13,426
1997 Biyografi Sesler 6.7 21,678

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Sesler 7.0 175,371

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Sesler 2.4 8,552

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Sesler 6.7 28,015
1995 Korku Sesler 4.3 5,388

Vahşi Av
1995 Macera Sesler 5.0 188

Siyah İnci
1994 Macera Sesler 6.6 8,232
1994 Komedi Sesler 6.5 944
1993 Macera Sesler 6.2 5,697

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 238,272

Gecenin Sesi
1992 Suç Sesler 5.8 4,100

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sesler 8.0 127,524

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler 3.7 1,927
1991 Komedi Sesler 6.4 10,495
1989 Komedi Sesler 5.9 5,533
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018