Giriş Kayıt
Elizabeth Kenton

Elizabeth Kenton


Sesler

Elizabeth Kenton, sesler.

(2004) Not Defteri (2004), (2001) İlk Gün (2001), (1997) Oyun (1997), (2001) Jurassic Park III (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Liz Kenton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler    

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Sesler 5.7 16,598

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sesler 6.9 611,942
2011 Dram Sesler 5.9 272

İrlandalıyı Öldür
2011 Aksiyon Sesler 7.1 39,887
2010 Dram Sesler 6.8 39,779

İki Babalık
2009 Komedi Sesler 5.4 33,660

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Sesler 7.4 82,563

İsyan
2007 Aksiyon Sesler 6.7 12,853

Av Partisi
2007 Macera Sesler 6.9 22,152

Gözcü
2007 Suç Sesler 7.0 53,639

Zafere Doğru
2006 Biyografi Sesler 7.2 38,737

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sesler 6.1 255,512

Aşka Sor
2006 Dram Sesler 5.8 8,125

Kayıp Şehir
2005 Dram Sesler 6.7 8,462

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Sesler 5.8 68,346

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Sesler 5.2 40,116

Not Defteri
2004 Dram Sesler 7.9 451,513

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 27,837

Ekip 49
2004 Aksiyon Sesler 6.5 51,242
2004 Komedi Sesler 6.2 4,611

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Sesler 6.6 103,078

Salton Denizi
2002 Suç Sesler 7.2 27,566

Büyülü Çift
2001 Komedi Sesler 6.4 71,695

İlk Gün
2001 Suç Sesler 7.7 342,611
2001 Aksiyon Sesler 5.9 257,258

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Sesler 4.2 14,247
2000 Komedi Sesler 5.3 12,498

Ekim Düşü
1999 Biyografi Sesler 7.8 72,177

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Sesler 7.4 141,743
1999 Aksiyon Sesler 3.9 1,174

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Sesler 5.8 66,370
1998 Komedi Sesler 4.9 4,605

Oyun
1997 Dram Sesler 7.8 300,065
1997 Aksiyon Sesler 5.2 58,257

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Sesler 5.1 12,328
1997 Biyografi Sesler 6.7 21,526

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Sesler 7.0 173,997

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Sesler 2.4 8,011

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Sesler 6.7 27,740
1995 Korku Sesler 4.3 5,120

Vahşi Av
1995 Macera Sesler 5.1 176

Siyah İnci
1994 Macera Sesler 6.7 7,846
1994 Komedi Sesler 6.5 929
1993 Macera Sesler 6.2 5,651

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 236,391

Gecenin Sesi
1992 Suç Sesler 5.9 3,743

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Sesler 8.0 126,663

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler 3.6 1,779
1991 Komedi Sesler 6.4 10,388
1989 Komedi Sesler 5.9 5,484
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018