Giriş Kayıt
Ted J. Kent

Ted J. Kent (84)


Editör

Theodore John Kent, 06 Ekim 1901 Illinois, ABD doğumlu editör.

Frankeştayn'ın Gelini (1935), Görünmez Adam (1933), Kara Gölün Canavarı (1954), Kurt Adam (1941) gibi yapımlarla biliniyor.

Ted J. Kent, 17 Haziran 1986 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Theodore John Kent
Doğum Tarihi: 06 Ekim 1901
Ölüm Tarihi: 17 Haziran 1986
Doğum Yeri: Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Ted Kent
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 66 Romantik Editör 6.4 910

Batida vurusanlar
1966 65 Western Editör 6.4 2,603
1965 64 Komedi Editör 6.2 622

Serap
1965 64 Gizem Editör 7.4 3,736

Şaşkın Baba
1964 63 Macera Editör 7.4 8,676
1963 62 Macera Editör 6.7 1,659

Sicak eller
1962 61 Komedi Editör 6.7 7,691

Donanmanın Melekleri
1959 58 Komedi Editör 7.3 11,101
1959 Western Editör 8.1 65
1958 57 Korku Editör 5.8 1,345
1958 57 Dram Editör 7.7 2,519
1957 56 Biyografi Editör 7.3 2,062
1957 56 Suç Editör 7.1 442
1957 56 Komedi Editör 7.0 1,962

Kahramanlar Filosu
1956 55 Savaş Editör 6.3 1,091
1954 53 Western Editör 6.7 1,000

Kont Myles İntikam Peşinde
1954 53 Macera Editör 6.5 1,376

Kara Gölün Canavarı
1954 53 Macera Editör 7.0 22,611

Bütün Şehir Dansediyor
1953 52 Komedi Editör 6.8 98
1953 52 Suç Editör 6.6 286

Sihirli Kılıç
1953 52 Macera Editör 5.7 517

Kanun ve Nizam
1953 52 Western Editör 6.0 540
1953 52 Western Editör 6.8 730
1952 51 Western Editör 6.2 688
1952 51 Western Editör 6.5 483

Bonzo'nun Maceraları
1951 50 Komedi Editör 5.3 804

Eden Bulur
1951 50 Dram Editör 6.5 91
1951 50 Macera Editör 5.9 199
1949 48 Suç Editör 7.6 6,178
1949 48 Dram Editör 6.9 291
1949 48 Suç Editör 6.9 232

Meçhul Bir Kadının Mektupları
1948 47 Dram Editör 8.0 9,860
1947 46 Macera Editör 6.7 382
1945 44 Suç Editör 6.9 1,408
1944 43 Müzikal Editör 6.5 459
1944 43 Suç Editör 6.7 1,052
1943 42 Dram Editör 6.6 157

Frankeştayn'ın Hayaleti
1942 41 Dram Editör 6.2 4,819
1941 40 Komedi Editör 7.6 2,459

Kurt Adam
1941 40 Dram Editör 7.4 20,634
1941 40 Komedi Editör 6.3 1,234
1940 39 Komedi Editör 6.8 1,032

Frankeştayn'ın İntikamı
1939 38 Bilim-Kurgu Editör 7.2 7,942
1939 38 Suç Editör 6.2 6
1939 38 Komedi Editör 7.1 270
1937 36 Dram Editör 6.9 123
1936 35 Komedi Editör 6.8 1,072

Adamım Godfrey
1936 35 Romantik Editör 8.1 18,469
1936 35 Komedi Editör 7.6 2,538
1936 35 Dram Editör 6.8 413

Frankeştayn'ın Gelini
1935 34 Korku Editör 7.9 38,740
1934 33 Dram Editör 6.9 293

Görünmez Adam
1933 32 Dram Editör 7.7 25,752
1931 30 Dram Editör 6.8 804
1930 29 Dram Editör 7.5 18
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019