Giriş Kayıt
Ted Kennedy

Ted Kennedy (77)


Oyuncu

Edward Moore Kennedy, 22 Şubat 1932 Brookline, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Brothers on the Line (2009) yapımıyla biliniyor.

Ted Kennedy, 25 Ağustos 2009 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edward Moore Kennedy
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1932
Ölüm Tarihi: 25 Ağustos 2009
Doğum Yeri: Brookline, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Ted Kennedy Jr. | Edward Kennedy | Sen Edward Kenn
Takma İsmi: Lion of the Senate
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Spor Oyuncu    
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 98
2012 Belgesel Oyuncu 6.9 874
2012 Belgesel Oyuncu 7.8 555
2009 77 Belgesel Oyuncu 4.3 56
2008 76 Belgesel Oyuncu 7.7 627
2008 76 Belgesel Oyuncu 7.7 7,085
2006 74 Belgesel Oyuncu 6.3 371
2004 72 Belgesel Oyuncu 7.6 6,002
1995 63 Biyografi Oyuncu 7.1 26,754
1992 60 Belgesel Oyuncu 6.4 364

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 59 Dram Oyuncu 8.0 129,293
1981 49 Biyografi Oyuncu 6.1 931
1972 40 Belgesel Oyuncu 7.4 380
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,749
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019