Giriş Kayıt
Christopher Kennedy

Christopher Kennedy


Oyuncu

Christopher Kennedy, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 337,500

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 96,413
1999 Aksiyon Oyuncu    

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Oyuncu 6.1 26,041

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 74,894
1996 Aksiyon Oyuncu 4.1 405
1996 Suç Oyuncu 7.8 1,960
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018