Giriş Kayıt
Chris Kennedy

Chris Kennedy


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Chris Kennedy, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Kanunsuzlar (2012), Yol (2009), Lion (2016), Son Umut (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 1,177
2016 Biyografi Yapım Tasarımcısı 8.1 179,150

Son Umut
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 66,231
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 6.9 1,040
2013 Suç Yapım Tasarımcısı 6.6 613

Kanunsuzlar
2012 Suç Yapım Tasarımcısı 7.3 213,049
2012 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 1,751
2012 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 1,320
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 7.3 284

Yol
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 7.3 206,461

Kanlı Teklif
2005 Suç Yapım Tasarımcısı 7.4 47,236
2003 Korku Yapım Tasarımcısı 4.2 580

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,410
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 3,037
1995 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,260
1992 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 1,524
1988 Suç Yapım Tasarımcısı 7.0 1,624
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,283) Supernatural (3,363) Star Trek: Discovery (2,408) The Flash (2,262) Into the Badlands (1,717) The Big Bang Theory (1,683) Arrow (1,635) Vikings (1,403) American Gods (1,265) This Is Us (1,257)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019