Giriş Kayıt
Kate Kendall

Kate Kendall


Oyuncu, Yönetmen

Kate Kendall, oyuncu, yönetmen.

Komşular (1985) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 5.2 66
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 211
2010 Dram Oyuncu 6.5 932
2008 Dram Oyuncu 6.6 67
2007 Komedi Oyuncu 7.1 442

Aperitif Eş
2007 Komedi Oyuncu 7.1 1,986
2000 Dram Oyuncu 7.1 3,510
1999 Suç Oyuncu 6.5 518

Komşular
1985 Dram Yönetmen
Oyuncu
5.6 4,398
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019