Giriş Kayıt
Martin Kempton

Martin Kempton


Kameraman

Martin Kempton, kameraman.

Miranda (2009), Not Going Out (2006), Upstart Crow (2016), House of Fools (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Knitted Martin Kempton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 8.7 485
2016 Komedi Kameraman 7.5 1,929
2014 Komedi Kameraman 7.4 1,056
2013 Komedi Kameraman 5.7 403
2013 Komedi Kameraman 7.5 48
2011 Komedi Kameraman 7.7 166
2009 Komedi Kameraman 8.1 11,066
2006 Komedi Kameraman 7.7 5,345
2005 Müzikal Kameraman 7.1 507
2003 Komedi Kameraman 7.7 19,810
2001 Komedi Kameraman 7.1 3,367
2000 Komedi Kameraman 8.6 40,386
1999 Komedi Kameraman 7.3 362
1997 Komedi Kameraman 8.5 16,785
1994 Komedi Kameraman 8.0 10,141
1992 Komedi Kameraman 8.2 3,430
1990 Komedi Kameraman 7.8 4,891
1985 Dram Kameraman 4.9 6,983
1981 Komedi Kameraman 8.9 41,342
1964 Müzik Kameraman 6.9 693
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019