Giriş Kayıt
Jeremy Kemp

Jeremy Kemp (84)


Oyuncu

Edmund Walker, 03 Ocak 1935 Chesterfield, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Çok Gizli (1984), Öldürme Emri (1966), Angels and Insects (1995), Sevgili lili (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edmund Walker
Doğum Tarihi: 03 Ocak 1935
Doğum Yeri: Chesterfield, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,096
1995 60 Dram Oyuncu 7.0 4,223

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 59 Komedi Oyuncu 7.1 125,131
1991 56 Biyografi Oyuncu 7.6 607
1989 54 Dram Oyuncu 6.4 327

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu 8.3 2,212

Çok Gizli
1984 49 Aksiyon Oyuncu 7.2 54,008

Olağanüstü Cesaret
1983 48 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,158

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Oyuncu 8.2 3,284
1983 48 Dram Oyuncu 5.7 318
1982 47 Dram Oyuncu 6.9 382
1981 Macera Oyuncu 7.4 3,851

Savaş Köprüleri
1977 42 Aksiyon Oyuncu 7.4 46,758
1977 Dram Oyuncu 6.4 145
1976 41 Macera Oyuncu 6.8 3,877
1975 40 Dram Oyuncu 5.7 32
1973 38 Dram Oyuncu 6.0 336
1973 38 Dram Oyuncu 6.7 228
1970 35 Dram Oyuncu 6.8 360

Sevgili lili
1970 35 Dram Oyuncu 6.2 1,801

Küçük Şahit
1970 35 Suç Oyuncu 6.4 379
1970 Dram Oyuncu 7.6 196

Öldürme Emri
1966 31 Macera Oyuncu 7.1 5,849

Devlerin Gölgesi
1966 31 Macera Oyuncu 6.4 2,482

Londra Yanıyor
1965 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,774
1965 30 Komedi Oyuncu 6.8 4,279

Kleopatra
1963 28 Biyografi Oyuncu 7.0 26,151
1956 21 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,436
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019