Giriş Kayıt
Peter Kelsey

Peter Kelsey


Sesler, Müzisyen

Peter R. Kelsey, sesler, müzisyen.

Benim Adım Earl (2005), Boston Legal (2004), The Middle (2009), Ally Mcbeal 1 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter R. Kelsey
Diğer Bir İsmi: Peter R. Kelley | Peter R. Kelsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 6.3 4,538
2017 Komedi Sesler 8.0 2,426
2016 Komedi Sesler 6.3 1,388
2015 Komedi Sesler 6.6 1,316
2015 Suç Sesler 7.0 10,515
2015 Aksiyon Sesler 5.7 1,114

Diriliş
2014 Dram Sesler 7.4 14,347
2014 Dram Sesler 5.4 1,909
2013 Komedi Sesler 7.1 11,411
2013 Dram Sesler 7.8 2,652

Köpek Stan Yazıyor
2012 Komedi Sesler 4.7 4,536
2011 Suç Sesler 6.1 457
2011 Dram Sesler 5.8 315
2011 Komedi Sesler 4.3 321
2011 Komedi Sesler 7.3 5,506
2011 Suç Sesler 7.3 13,966
2010 Komedi Sesler 8.0 32,873
2010 Dram Sesler
Müzik
7.1 4,237
2010 Komedi Sesler 7.2 1,877

Gönüllü Askerler
2010 Suç Sesler 8.4 9,602

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,702
2009 Komedi Sesler 7.5 39,962
2008 Dram Sesler 4.7 39

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,672

Amerikan Gençliği
2005 Dram Sesler 5.9 2,519

Benim Adım Earl
2005 Komedi Sesler 7.8 89,756
2004 Komedi Sesler 8.4 39,319
2004 Dram Sesler 7.1 887
2003 Komedi Sesler 8.9 246,531
2003 Dram Sesler 6.5 75
2000 Komedi Sesler 7.3 4,905

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 26,946
1997 Aksiyon Müzik 5.0 212
1996 Suç Sesler 8.1 8,814

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 177,961

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Müzik 5.4 15,522
1991 Aksiyon Müzik 4.4 8,479
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018