Giriş Kayıt
Peter Kelsey

Peter Kelsey


Sesler, Müzisyen

Peter R. Kelsey, sesler, müzisyen.

Benim Adım Earl (2005), Boston Legal (2004), The Middle (2009), Ally Mcbeal 1 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter R. Kelsey
Diğer Bir İsmi: Peter R. Kelley | Peter R. Kelsey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 6.4 4,382
2017 Komedi Sesler 7.9 1,952
2016 Komedi Sesler 6.2 1,221
2015 Komedi Sesler 6.6 983
2015 Suç Sesler 7.0 10,422
2015 Aksiyon Sesler 5.6 955

Diriliş
2014 Dram Sesler 7.4 14,227
2014 Dram Sesler 5.4 1,640
2013 Komedi Sesler 7.1 11,338
2013 Dram Sesler 7.8 2,611

Köpek Stan Yazıyor
2012 Komedi Sesler 4.7 4,491
2011 Suç Sesler 6.2 443
2011 Dram Sesler 5.9 272
2011 Komedi Sesler 4.3 296
2011 Komedi Sesler 7.3 5,387
2011 Suç Sesler 7.3 13,895
2010 Komedi Sesler 8.0 32,770
2010 Dram Sesler
Müzik
7.2 3,818
2010 Komedi Sesler 7.2 1,681

Gönüllü Askerler
2010 Suç Sesler 8.4 9,417

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,678
2009 Komedi Sesler 7.5 39,643
2008 Dram Sesler 4.7 39

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,611

Amerikan Gençliği
2005 Dram Sesler 5.9 2,438

Benim Adım Earl
2005 Komedi Sesler 7.8 89,466
2004 Komedi Sesler 8.4 39,102
2004 Dram Sesler 7.1 776
2003 Komedi Sesler 8.9 244,575
2003 Dram Sesler 6.6 73
2000 Komedi Sesler 7.3 4,746

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 26,756
1997 Aksiyon Müzik    
1996 Suç Sesler 8.1 8,345

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 176,698

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Müzik 5.4 15,433
1991 Aksiyon Müzik 4.3 8,016
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,530) Shameless (3,339) The First (2,774) Better Call Saul (2,546) Bodyguard (2,513) La Casa de Papel (1,598) The 100 (1,287) The Big Bang Theory (1,143) Take Two (1,116) Elementary (1,113)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018