Giriş Kayıt
Jamie Kelman

Jamie Kelman


Makyaj, Özel Efekt

Jamie Kelman, makyaj, Özel efekt.

Operasyon: Argo (2012), Beyaz Şeytan (2001), Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), Kara Gün (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jamie M. Kelman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 141,736

Sniper: Duvar
2017 Dram Makyaj 6.2 19,335

İkiz Tepeler
2017 Suç Makyaj 8.5 39,995
2017 Komedi Makyaj 5.1 11,362

Kara Gün
2016 Suç Makyaj 7.4 72,716
2016 Dram Makyaj 3.9 7,912
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 31,965

Dehşet Odası
2015 Suç Makyaj 7.0 86,440
2015 Aksiyon Makyaj 5.3 52,405

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Makyaj 6.3 70,370
2015 Komedi Makyaj 5.9 9,411
2015 Aksiyon Makyaj 8.0 64,320
2015 Macera Makyaj 5.6 3,111

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Makyaj 6.3 140,912

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Makyaj 6.8 378,817

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 903,265

Kötü Komşular
2014 Komedi Makyaj 6.3 260,516
2014 Korku Makyaj 4.7 4,987

Son Kalan
2013 Aksiyon Makyaj 7.5 241,924

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Makyaj 6.5 84,862

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 440,936
2013 Biyografi Makyaj 7.0 37,225

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Makyaj 3.5 58,776

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Makyaj 6.3 190,331

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 525,694

Tetikçiler
2012 Aksiyon Makyaj 7.4 491,686

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Makyaj 5.9 141,207

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Makyaj 6.3 225,307

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Makyaj 6.3 7,996

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Makyaj 5.2 89,710

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Makyaj 6.9 393,226
2011 Gizem Makyaj 7.0 316,751
2011 Dram Makyaj 5.6 71,611

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 106,803

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 104,551

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 768,160
2010 Belgesel Makyaj 7.0 52,628

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 39,827
2009 Macera Makyaj 7.7 447,860

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 551,401

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.6 426,540

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 174,590

Öldür.com
2008 Suç Makyaj
Çeşitli
6.2 44,819

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 384,407

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 828,661

Harold and Kumar 2
2008 Macera Makyaj 6.6 123,561

Tımarhane
2008 Korku Makyaj 4.1 3,180

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Makyaj 7.4 210,355

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 621,402
2007 Komedi Makyaj 4.0 61,557

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj
Çeşitli
2.4 96,858
2006 Korku Makyaj 4.6 10,161

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 278,603
2006 Belgesel Makyaj 7.1 62,162
2006 Suç Makyaj 5.9 4,144

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Makyaj 4.7 37,063
2005 Macera Makyaj 6.5 48,827

Kafadaki Boşluk
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.7 1,758

Halka 2
2005 Korku Makyaj 5.4 83,956
2005 Dram Makyaj 7.0 271,691

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Makyaj 7.5 330,716

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.9 44,029

Perili Köşk
2003 Komedi Makyaj 5.0 37,438

Kayıp
2003 Macera Makyaj 6.5 30,618

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Makyaj 7.8 104,373

Korkusuz
2003 Aksiyon Makyaj 5.3 195,072

Halka
2002 Korku Makyaj 7.1 292,898

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Makyaj 5.9 163,858

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.0 61,518

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 305,475

İçgüdü
2001 Komedi Makyaj 6.4 16,558

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 199,240

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Makyaj 7.6 220,730
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 288,649

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 180,080

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Makyaj 3.6 18,634

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Makyaj 8.5 929,972

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Makyaj 5.7 121,123

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 203,324
1997 Biyografi Makyaj 7.3 1,179
1997 Suç Makyaj 6.2 5,356

Geçmişten Ruhlar
1996 Dram Makyaj 6.7 9,408
1990 Korku Makyaj 7.5 1,236
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019