Giriş Kayıt
Jamie Kelman

Jamie Kelman


Makyaj, Özel Efekt

Jamie Kelman, makyaj, Özel efekt.

Operasyon: Argo (2012), Beyaz Şeytan (2001), Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), Kara Gün (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jamie M. Kelman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 132,491

Sniper: Duvar
2017 Dram Makyaj 6.2 17,837

İkiz Tepeler
2017 Suç Makyaj 8.5 36,129
2017 Komedi Makyaj 5.1 10,588

Kara Gün
2016 Suç Makyaj 7.4 68,155
2016 Dram Makyaj 3.9 7,497
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 30,270

Dehşet Odası
2015 Suç Makyaj 7.0 79,861
2015 Aksiyon Makyaj 5.3 50,855

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Makyaj 6.3 65,704
2015 Komedi Makyaj 5.9 8,977
2015 Aksiyon Makyaj 8.0 62,316
2015 Macera Makyaj 5.6 2,814

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Makyaj 6.3 137,208

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Makyaj 6.8 370,181

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 865,024

Kötü Komşular
2014 Komedi Makyaj 6.3 254,885
2014 Korku Makyaj 4.7 3,947

Son Kalan
2013 Aksiyon Makyaj 7.5 236,274

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Makyaj 6.5 83,904

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 435,938
2013 Biyografi Makyaj 7.0 30,058

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Makyaj 3.5 57,108

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Makyaj 6.3 188,245

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 515,066

Tetikçiler
2012 Aksiyon Makyaj 7.4 481,457

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Makyaj 5.9 139,035

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Makyaj 6.3 221,850

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Makyaj 6.3 6,532

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Makyaj 5.2 88,356

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Makyaj 6.9 387,420
2011 Gizem Makyaj 7.0 312,257
2011 Dram Makyaj 5.6 70,417

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 105,019

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 103,232

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 748,217
2010 Belgesel Makyaj 7.0 50,543

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 39,192
2009 Macera Makyaj 7.7 438,286

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 545,947

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.6 416,971

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 171,896

Öldür.com
2008 Suç Makyaj
Çeşitli
6.2 44,210

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 375,025

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 806,102

Harold and Kumar 2
2008 Macera Makyaj 6.6 122,133

Tımarhane
2008 Korku Makyaj 4.0 2,911

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Makyaj 7.4 206,643

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 608,693
2007 Komedi Makyaj 4.0 59,847

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj
Çeşitli
2.3 95,794
2006 Korku Makyaj    

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 273,539
2006 Belgesel Makyaj 7.1 57,040
2006 Suç Makyaj 5.9 3,980

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Makyaj 4.7 36,293
2005 Macera Makyaj 6.5 48,159

Kafadaki Boşluk
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.7 1,602

Halka 2
2005 Korku Makyaj 5.4 82,172
2005 Dram Makyaj 7.0 265,451

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Makyaj 7.5 323,996

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 42,126

Perili Köşk
2003 Komedi Makyaj 5.0 36,387

Kayıp
2003 Macera Makyaj 6.5 30,012

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Makyaj 7.9 101,001

Korkusuz
2003 Aksiyon Makyaj 5.3 192,081

Halka
2002 Korku Makyaj 7.1 286,872

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Makyaj 5.9 161,055

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.0 60,690

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 296,712

İçgüdü
2001 Komedi Makyaj 6.4 15,640

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 196,468

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Makyaj 7.6 217,612
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 283,604

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 167,175

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Makyaj 3.6 17,977

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Makyaj 8.5 906,682

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Makyaj 5.7 118,165

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 199,719
1997 Biyografi Makyaj 7.3 1,023
1997 Suç Makyaj 6.2 4,953

Geçmişten Ruhlar
1996 Dram Makyaj 6.7 9,193
1990 Korku Makyaj    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018