Giriş Kayıt
Jamie Kelman

Jamie Kelman


Makyaj, Özel Efekt

Jamie Kelman, makyaj, Özel efekt.

Operasyon: Argo (2012), Beyaz Şeytan (2001), Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), Kara Gün (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jamie M. Kelman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 137,690

Sniper: Duvar
2017 Dram Makyaj 6.2 18,748

İkiz Tepeler
2017 Suç Makyaj 8.5 38,297
2017 Komedi Makyaj 5.1 11,039

Kara Gün
2016 Suç Makyaj 7.4 70,670
2016 Dram Makyaj 3.9 7,730
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 31,199

Dehşet Odası
2015 Suç Makyaj 7.0 82,944
2015 Aksiyon Makyaj 5.3 51,765

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Makyaj 6.3 68,502
2015 Komedi Makyaj 5.9 9,203
2015 Aksiyon Makyaj 8.0 63,422
2015 Macera Makyaj 5.6 3,000

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Makyaj 6.3 139,123

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Makyaj 6.8 374,617

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 885,372

Kötü Komşular
2014 Komedi Makyaj 6.3 257,723
2014 Korku Makyaj 4.7 4,933

Son Kalan
2013 Aksiyon Makyaj 7.5 239,447

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Makyaj 6.5 84,411

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 438,599
2013 Biyografi Makyaj 7.0 36,882

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Makyaj 3.5 58,082

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Makyaj 6.3 189,333

Operasyon: Argo
2012 Dram Makyaj 7.7 520,767

Tetikçiler
2012 Aksiyon Makyaj 7.4 486,806

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Makyaj 5.9 140,331

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Makyaj 6.3 223,760

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Makyaj 6.3 7,903

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Makyaj 5.2 88,964

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Makyaj 6.9 390,440
2011 Gizem Makyaj 7.0 314,761
2011 Dram Makyaj 5.6 71,097

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 106,075

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Makyaj 6.9 103,979

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.4 758,622
2010 Belgesel Makyaj 7.0 52,294

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 39,565
2009 Macera Makyaj 7.7 443,418

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 548,909

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Makyaj 6.6 421,933

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 173,256

Öldür.com
2008 Suç Makyaj
Çeşitli
6.2 44,505

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 379,369

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 817,223

Harold and Kumar 2
2008 Macera Makyaj 6.6 122,898

Tımarhane
2008 Korku Makyaj 4.1 3,148

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Makyaj 7.4 208,573

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 614,925
2007 Komedi Makyaj 4.0 60,759

Destansı Bir Film
2007 Macera Makyaj
Çeşitli
2.3 96,349
2006 Korku Makyaj 4.6 10,082

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 276,329
2006 Belgesel Makyaj 7.1 61,795
2006 Suç Makyaj 5.9 4,131

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Makyaj 4.7 36,679
2005 Macera Makyaj 6.5 48,542

Kafadaki Boşluk
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.7 1,727

Halka 2
2005 Korku Makyaj 5.4 83,224
2005 Dram Makyaj 7.0 269,145

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Makyaj 7.5 327,730

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 43,134

Perili Köşk
2003 Komedi Makyaj 5.0 37,070

Kayıp
2003 Macera Makyaj 6.5 30,242

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Makyaj 7.9 102,750

Korkusuz
2003 Aksiyon Makyaj 5.3 193,740

Halka
2002 Korku Makyaj 7.1 290,591

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Makyaj 5.9 162,340

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Özel Efekt
Makyaj
6.0 61,154

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 301,132

İçgüdü
2001 Komedi Makyaj 6.4 16,479

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 198,050

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Makyaj 7.6 219,239
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 286,553

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 169,297

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Makyaj 3.6 18,341

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Makyaj 8.5 918,614

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Makyaj 5.7 119,721

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 Komedi Makyaj 7.0 201,577
1997 Biyografi Makyaj 7.3 1,172
1997 Suç Makyaj 6.2 5,305

Geçmişten Ruhlar
1996 Dram Makyaj 6.7 9,374
1990 Korku Makyaj 7.5 1,214
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018