Giriş Kayıt
Joseph Kelly

Joseph Kelly


Oyuncu

Joseph Kelly, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Joseph M. Kelly | Reverend Joseph Kelly S.J.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koş ve Zıpla
2013 Dram Oyuncu 6.3 1,184
2011 Suç Oyuncu 7.9 44,316
2006 Macera Oyuncu 5.0 446

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.8 118,109

Adalet İçin
1996 Dram Oyuncu 6.2 18,258

Tanık
1985 Dram Oyuncu 7.4 76,779

Öldüren Gözler
1982 Korku Oyuncu 4.5 977

İnsan Değildiler
1982 Suç Oyuncu 6.6 8,050
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019