Giriş Kayıt
Daniel Hugh Kelly

Daniel Hugh Kelly (66)


Oyuncu

Daniel Hugh Kelly, 10 Ağustos 1952 Elizabeth, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

Kathryn Ruscio Kelly ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Kujo (1983), İyi Evlat (1993), From the Earth to the Moon (1998), Gizli Deney (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Elizabeth, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Daniel Hugh-Kelly
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 64 Komedi Oyuncu 4.4 359
2016 64 Dram Oyuncu 5.7 389
2015 63 Komedi Oyuncu 5.2 296

Yaramazlık Gecesi
2013 61 Dram Oyuncu 4.6 1,474
2013 61 Korku Oyuncu 4.5 2,018

Roswell İstilası
2013 61 Aksiyon Oyuncu 3.2 399
2013 61 Korku Oyuncu 4.4 393
2012 60 Komedi Oyuncu 4.7 271
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,226
2010 Komedi Oyuncu 7.5 2,254
2009 Suç Oyuncu 6.7 42,782
2005 53 Dram Oyuncu 6.2 2,896

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 337,749

Joe Ve Max
2002 50 Biyografi Oyuncu 6.8 903

Koruyucu
2001 49 Aksiyon Oyuncu 3.9 442
2000 48 Dram Oyuncu 4.6 3,950

Gizli Deney
1999 47 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,780
1999 47 Dram Oyuncu 6.4 223

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 63,171
1998 Aksiyon Oyuncu 8.7 9,213
1997 45 Dram Oyuncu 6.7 89

Kahraman Pilotlar
1995 43 Dram Oyuncu 7.2 4,860

Kötü Dostlar
1995 43 Suç Oyuncu 5.4 2,490

İyi Evlat
1993 41 Dram Oyuncu 6.4 32,530
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,183

Biri Beni
1987 35 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,324

Kujo
1983 31 Korku Oyuncu 6.0 32,791
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,232
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,648
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018