Giriş Kayıt
Daniel Hugh Kelly

Daniel Hugh Kelly (66)


Oyuncu

Daniel Hugh Kelly, 10 Ağustos 1952 Elizabeth, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

Kathryn Ruscio Kelly ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Kujo (1983), İyi Evlat (1993), From the Earth to the Moon (1998), Gizli Deney (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Elizabeth, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Daniel Hugh-Kelly
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 64 Komedi Oyuncu 4.4 402
2016 64 Dram Oyuncu 5.7 397
2015 63 Komedi Oyuncu 5.2 297

Yaramazlık Gecesi
2013 61 Dram Oyuncu 4.6 1,497
2013 61 Korku Oyuncu 4.5 2,047

Roswell İstilası
2013 61 Aksiyon Oyuncu 3.2 408
2013 61 Korku Oyuncu 4.4 397
2012 60 Komedi Oyuncu 4.7 272
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,269
2010 Komedi Oyuncu 7.5 2,260
2009 Suç Oyuncu 6.7 43,241
2005 53 Dram Oyuncu 6.2 2,900

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 341,006

Joe Ve Max
2002 50 Biyografi Oyuncu 6.8 912

Koruyucu
2001 49 Aksiyon Oyuncu 3.9 443
2000 48 Dram Oyuncu 4.7 3,969

Gizli Deney
1999 47 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,826
1999 47 Dram Oyuncu 6.4 224

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 63,502
1998 Aksiyon Oyuncu 8.7 9,303
1997 45 Dram Oyuncu 6.7 89

Kahraman Pilotlar
1995 43 Dram Oyuncu 7.2 4,898

Kötü Dostlar
1995 43 Suç Oyuncu 5.4 2,504

İyi Evlat
1993 41 Dram Oyuncu 6.4 32,767
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,414

Biri Beni
1987 35 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,382

Kujo
1983 31 Korku Oyuncu 6.0 33,150
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,248
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,654
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018