Giriş Kayıt
Chris Kelly

Chris Kelly


Chris Kelly,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Çeşitli 8.6 235
2013 Komedi Çeşitli 7.3 184
2006 Talk-Show Çeşitli 4.4 863
1997 Komedi Çeşitli 6.8 621
1996 Aile Çeşitli 6.6 239
1989 Belgesel Çeşitli 8.2 410
1975 Komedi Çeşitli 8.1 39,114
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019