Giriş Kayıt
Val Keller

Val Keller


Görsel Efekt, Editör

Val Keller, görsel efekt, editör.

Kuşatma (1998), Ölü Kız (2008), (1999) Tehlikeli Eller (1999), (2006) Ormanın Esrarı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.8 100,874

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 151,573
2011 Animasyon Görsel Efekt 5.5 28,156
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,025,609

Ölü Kız
2008 Korku Görsel Efekt
Editorial Department
Çeşitli
5.7 17,402

Ormanın Esrarı
2006 Korku Görsel Efekt 5.7 10,034

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 55,883

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 66,939

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 112,115

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Editorial Department 7.6 249,356

Grinç
2000 Komedi Görsel Efekt 6.1 181,139
2000 Komedi Editorial Department 6.0 1,562

Kara Göl
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 49,735

Tehlikeli Eller
1999 Komedi Görsel Efekt 6.2 36,812

Kuşatma
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 64,132

Kan ve sarap
1996 Gerilim Editorial Department 6.0 8,571
1995 Dram Editorial Department 6.2 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019