Giriş Kayıt
Michael Keller

Michael Keller


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Michael Keller, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen, senarist.

Geçmişin Gölgesinde (1998), Ahmaklar Acele Eder (1997), Alacakaranlık (1998), Diagnosis Murder (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael James Keller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.3 393
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 249
1999 Suç Yönetmen Asistanı 8.9 922

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Yönetmen Asistanı 8.5 922,613

Alacakaranlık
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 9,192

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 30,011
1993 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 5,384

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 42,606
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018