Giriş Kayıt
Michael Keller

Michael Keller


Sesler

Michael Keller, sesler.

Karanlık Saat (2011), Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu (1991), Günah Tohumu 2 (1999), Aşağıdakiler (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sesler 6.5 323,190

O
2017 Dram Sesler 7.4 349,014

Kara Gün
2016 Suç Sesler 7.4 75,207

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sesler 7.1 131,996

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Sesler 6.1 526,802

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Sesler 6.9 223,868

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sesler 6.5 571,309

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sesler 5.4 94,093

Çok Pişmiş
2015 Komedi Sesler 6.6 94,968

Sihirli Orman
2014 Macera Sesler 6.0 122,840

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sesler 5.5 66,222

Uyumsuz
2014 Macera Sesler 6.7 397,506

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sesler 6.2 261,224

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sesler 7.2 679,736
2013 Aile Sesler 7.0 2,856

Vahşiler
2012 Suç Sesler 6.5 115,130

Açlık Oyunları
2012 Macera Sesler 7.2 791,412

ABD'nin Anlatılmamış Tarihi
2012 Belgesel Sesler 8.6 6,763

Kahraman Köpek Jock
2011 Animasyon Sesler 4.6 498

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Sesler 4.9 54,867

Kaçış
2011 Aksiyon Sesler 5.1 72,143

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sesler 5.5 250,928

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Sesler 4.4 83,476

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Sesler 6.7 220,299

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Sesler 6.2 93,141
2010 Aksiyon Sesler 6.2 18,271
2010 Komedi Sesler 4.4 68,761

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Sesler 4.5 38,834
2009 Aksiyon Sesler 5.8 326,083

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Sesler 8.3 1,108,070

17 Yeniden
2009 Komedi Sesler 6.4 166,187

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Sesler 3.5 11,081

Zafer ve Gurur
2008 Suç Sesler 6.7 56,979
2008 Biyografi Sesler 6.3 44,205

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 239,619
2008 Komedi Sesler 5.6 109,764

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Sesler 5.1 14,965

Yargısız İnfaz
2007 Dram Sesler 6.8 52,053

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Sesler 7.0 242,231

İleri
2007 Aksiyon Sesler 6.2 139,320

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 169,183

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Sesler 7.6 61,601

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Sesler 6.3 33,339

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Sesler 6.0 73,882

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Sesler 6.7 20,400

Kutup Macerası
2006 Macera Sesler 7.3 56,318
2006 Dram Sesler 5.8 19,467

Kirli Para
2005 Dram Sesler 6.2 40,904

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Sesler 6.5 50,655

Çevirmen
2005 Gizem Sesler 6.4 92,995

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Sesler 6.4 8,645

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Sesler 7.0 70,279

Aşka Davet
2004 Komedi Sesler 6.1 40,418

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Sesler 6.5 87,491

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sesler 6.7 203,445
2004 Biyografi Sesler 6.6 10,391
2004 Aksiyon Sesler 6.1 227,954

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Sesler 7.5 61,713

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Sesler 5.8 102,706

Jüri
2003 Dram Sesler 7.1 85,270

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Sesler 5.5 6,393

Son Durak 2
2003 Korku Sesler 6.2 139,428

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 Animasyon Sesler 5.6 6,924

Diptekiler
2002 Korku Sesler 6.2 19,718

Thornberry Ailesi
2002 Macera Sesler 5.4 13,372

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sesler 6.7 185,361
2002 Komedi Sesler 3.3 20,452

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Sesler 6.2 44,814

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Sesler 7.2 120,342
2002 Suç Sesler 5.3 22,307

Tesadüf
2001 Komedi Sesler 6.9 97,655

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Sesler 6.0 28,052

Kara Şövalye
2001 Macera Sesler 4.8 35,286

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Sesler 7.6 223,001

Sıkı Dostlar
2001 Suç Sesler 6.1 21,347

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sesler 4.4 4,480
2001 Aksiyon Sesler 6.0 41,572

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sesler 5.9 110,117

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Sesler 6.5 9,404
2000 Biyografi Sesler 6.6 250

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Sesler 5.4 15,102

Aşağıdakiler
2000 Romantik Sesler 5.0 13,513

Tatlı Bela
2000 Biyografi Sesler 7.3 157,997
2000 Korku Sesler 4.8 16,232

Kazanma Hırsı
1999 Dram Sesler 6.9 106,246
1999 Animasyon Sesler 7.3 180,140

Seçimler
1999 Komedi Sesler 7.3 82,757

Günah Tohumu 2
1999 Korku Sesler 4.7 14,489

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Sesler 6.0 16,650
1999 Biyografi Sesler 6.2 356

Mısır Prensi
1998 Animasyon Sesler 7.1 107,697

Aşkın Gücü
1998 Dram Sesler 7.0 94,918

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Sesler 6.1 21,238

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Sesler 6.5 145,391
1998 Romantik Sesler 6.2 5,810
1998 Korku Sesler 4.9 1,448

Yalancı
1997 Suç Sesler 6.7 5,646

Dalgın Profesör
1997 Komedi Sesler 5.2 77,532
1997 Dram Sesler 6.2 1,574
1997 Suç Sesler 6.2 5,396

Kaçaklar
1996 Aksiyon Sesler 5.3 7,894

Kongo
1995 Aksiyon Sesler 5.1 38,996

Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu
1991 Aksiyon Sesler 7.3 16,788
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019