Giriş Kayıt
Max A. Keller

Max A. Keller


Yapımcı, Senarist

Max A. Keller, yapımcı, senarist.

Cadı (1978), Lanetli Kasaba (1981), (2016) Demir Yumruk (2016), (1997) Conan (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Max Keller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Yapımcı 6.6 12,639
1997 Aksiyon Yapımcı 5.4 1,096
1996 Macera Yapımcı 6.0 67
1989 Aksiyon Yapımcı 3.9 314
1986 Dram Yapımcı 5.8 54

Lanetli Kasaba
1981 Korku Yapımcı 5.5 4,295

Cadı
1978 Korku Senarist
Yapımcı
5.5 1,740
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019