Giriş Kayıt
Frederick King Keller

Frederick King Keller


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Frederick King Keller, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

The Pretender (1996), The Pretender 2001 (2001), Boomtown (2003), New York Undercover (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fred K. Keller | Frederick K. Keller | Frederick K
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu    
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.6 28,897
2007 Suç Yönetmen 8.3 31,504
2006 Komedi Yapımcı 6.4 540
2005 Suç Yönetmen 6.9 37,193
2005 Dram Yönetmen 7.6 545

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.7 376,737
2003 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.1 1,858

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen 6.4 49,748
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.4 1,581
2001 Aksiyon Yönetmen 8.4 163,220
2001 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.6 2,139

Roswell 1
1999 Dram Yönetmen 7.5 25,308

Angel 2
1999 Aksiyon Yönetmen 8.0 59,562
1996 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 13,932
1994 Suç Yönetmen 7.9 1,798
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019