Giriş Kayıt
Michael Keep

Michael Keep (47)


Oyuncu

Michael Capanna, 15 Aralık 1922 Colorado, ABD doğumlu oyuncu.

Buried Alive (1990) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Capanna
Doğum Tarihi: 15 Aralık 1922
Doğum Yeri: Colorado, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Korku Oyuncu 6.6 3,460

Dişi Bond
1973 Suç Oyuncu 5.5 138

Batıya Giden Yol
1967 45 Macera Oyuncu 6.2 2,145
1967 45 Western Oyuncu 5.8 733
1966 44 Dram Oyuncu 4.8 22
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,020
1955 Western Oyuncu 8.0 1,193
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,437
1952 Western Oyuncu 7.7 575
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019