Giriş Kayıt
Malcolm Keen

Malcolm Keen (82)


Oyuncu

Malcolm Keen, 08 Ağustos 1887 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kiracı: Sisli Bir Londra Hikayesi (1927), Aşk Üçgeni (1929), Operation Amsterdam (1959), (1951) The Mating Season (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1887
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Malcolm Keane
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 74 Dram Oyuncu 6.5 684
1959 72 Dram Oyuncu 6.5 542
1958 71 Biyografi Oyuncu 7.2 367
1958 Dram Oyuncu 8.5 115
1957 70 Suç Oyuncu 7.0 313
1953 66 Macera Oyuncu 6.5 423
1951 64 Dram Oyuncu 5.9 151
1951 64 Komedi Oyuncu 7.5 1,402
1948 Dram Oyuncu 8.1 70

Aşk Üçgeni
1929 42 Dram Oyuncu 6.3 2,296

Kiracı: Sisli Bir Londra Hikayesi
1927 40 Suç Oyuncu 7.3 8,792
1926 39 Romantik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019