Giriş Kayıt
David Keeley

David Keeley (62)


Oyuncu

David Keeley, 21 Nisan 1961 Sarnia, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Forbidden Secrets (2005), Şeytanın Ormanı (2012), (1998) F/X: The Series (1998), (2010) Cancel Christmas (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1961
Doğum Yeri: Sarnia, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: David Keeler | David W. Keeley | David Kelly
Burcu: Boğa
Boyu: 1.91 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 61 Dram Oyuncu 3.9 128
2022 61 Romantik Oyuncu 6.5 74
2020 59 Suç Oyuncu 5.0 184
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,461
2016 Suç Oyuncu 5.7 383

Şeytanın Ormanı
2012 51 Korku Oyuncu 4.6 4,712
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,979
2010 Komedi Oyuncu 5.4 630
2010 49 Komedi Oyuncu 5.3 279
2010 49 Suç Oyuncu 4.7 561
2010 49 Suç Oyuncu 4.4 565
2010 49 Dram Oyuncu 5.0 392
2009 48 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 276
2006 45 Gerilim Oyuncu 4.2 533
2005 44 Gerilim Oyuncu 4.9 536

Mançuryalı Aday
2004 43 Dram Oyuncu 6.6 116,031
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 798
1993 Animasyon Oyuncu 7.0 470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024