Giriş Kayıt
Zoe Keating

Zoe Keating


Müzisyen, Müzisyen

Zoe Keating, müzisyen, müzisyen.

Elementary (2012), The Returned (2015), Manhattan (2014), Şeytan'ın Tahtı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Zoe C. Keating | Zoë Keating | Zöe Keating
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik
Müzik
7.1 10,983
2014 Dram Müzik 7.8 7,222
2014 Komedi Müzik 5.8 1,707
2012 Suç Müzik 7.9 93,800
2012 Kısa Metraj Müzik 7.8 32

Büyük Dövüş
2011 Dram Müzik 8.2 404,022

Suikast
2010 Suç Müzik 6.9 26,428
2010 Dram Müzik 5.3 221
2009 Belgesel Müzik 7.4 105

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Müzik 7.3 22,620

Şeytan'ın Tahtı
2007 Korku Müzik 4.9 2,762

Ben Seks Bağımlısıyım
2005 Biyografi Müzik 6.0 3,091
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,932) Black Mirror (1,969) The 100 (1,895) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,722) The Big Bang Theory (1,582) Shingeki no kyojin (1,451)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019