Giriş Kayıt
Luke Kearney

Luke Kearney (50)


Dublör, Oyuncu

Luke Christopher Kearney, 28 Aralık 1968 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, oyuncu.

Jekyll (2007), Hemingway Ve Gellhorn (2012), The Rift (2012), Love Ranch (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Luke Christopher Kearney
Doğum Tarihi: 28 Aralık 1968
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 50 Aksiyon Dublör 7.0 217,281
2017 49 Aksiyon Dublör 7.9 458,248
2017 49 Korku Dublör    
2017 49 Dublör 4.7 322

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 48 Aksiyon Dublör 7.8 471,431
2016 48 Aksiyon Dublör 6.6 188,890

Tarzan Efsanesi
2016 48 Aksiyon Dublör 6.3 148,680
2016 48 Macera Dublör 6.3 3,747
2015 47 Komedi Dublör 5.5 185

Dracula: Başlangıç
2014 46 Aksiyon Dublör 6.3 163,670
2014 Komedi Dublör 7.0 1,926
2013 45 Aksiyon Dublör 3.6 260
2013 45 Korku Dublör    
2013 45 Korku Dublör    
2012 44 Kısa Metraj Dublör 6.7 5,731

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 44 Aksiyon Dublör 8.4 1,373,810

Hemingway Ve Gellhorn
2012 44 Biyografi Dublör 6.3 8,108

Savaş Atı
2011 43 Dram Dublör 7.2 135,414

Salgın
2011 43 Dram Dublör 6.6 200,603

Yeşil Yaban Arısı
2011 43 Aksiyon Dublör 5.8 148,047
2010 42 Biyografi Dublör
Oyuncu
5.6 2,733

Başlangıç
2010 42 Aksiyon Dublör 8.8 1,819,907
2010 42 Dram Dublör 7.0 48,218
2010 Dram Dublör 7.8 2,452

Suretler
2009 41 Aksiyon Dublör 6.3 162,928

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 41 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 318,615

Kara Şövalye
2008 40 Aksiyon Dublör 9.0 2,041,515

Altın Pusula
2007 39 Macera Dublör 6.1 166,791
2007 39 Dram Dublör 6.8 198
2007 Suç Dublör 8.2 6,954
2006 38 Komedi Dublör 6.8 57,093
2006 38 Müzik Dublör 6.6 1,040

Da Vinci Şifresi
2006 38 Gizem Dublör 6.6 369,791
2006 38 Suç Dublör 5.7 1,096

Hırsız Kral
2006 38 Macera Dublör 6.0 5,514

Karanlık
2005 37 Korku Oyuncu
Dublör
5.4 9,939
2005 37 Aksiyon Dublör 5.9 16,775

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 37 Macera Dublör 6.6 386,628

Batman Başlıyor
2005 37 Aksiyon Dublör 8.2 1,182,362
2005 37 Dram Dublör 6.5 213

Büyük İskender
2004 36 Aksiyon Dublör 5.6 153,865
2004 36 Dram Dublör 7.7 1,074
2004 Belgesel Dublör 8.3 812
2003 35 Dram Dublör 6.4 175
2003 Suç Dublör 7.4 98

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 34 Aksiyon Dublör 6.6 569,888

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Dublör 9.5 312,441
2000 Dram Dublör 7.5 1,010
2000 32 Aile Dublör 7.5 4,615
2000 Komedi Dublör 7.7 2,307

Hayalet Süvari
1999 31 Dram Dublör 7.4 304,376
1999 Biyografi Dublör 6.6 3,565
1984 Suç Dublör 6.6 2,442
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019