Giriş Kayıt
Alexandra Kazan

Alexandra Kazan (59)


Oyuncu

Alexandra Kazan, 02 Ekim 1959 New York, ABD doğumlu oyuncu.

"Paris 16ème" (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1959
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 49 Suç Oyuncu 4.7 351
1998 Suç Oyuncu 7.0 58
1996 Dram Oyuncu 5.4 473
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 54
1989 30 Dram Oyuncu 6.2 1,378
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019