Giriş Kayıt
Tôru Kazama

Tôru Kazama


Oyuncu

Tôru Kazama, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 4.5 765
2014 Dram Oyuncu 5.6 33
2013 Komedi Oyuncu 7.6 283
2013 Dram Oyuncu 7.5 20
2011 Oyuncu 7.5 854
2009 Dram Oyuncu 6.8 166
2009 Dram Oyuncu 5.5 235
2008 Suç Oyuncu 6.9 31
2008 Suç Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.3 74
2008 Komedi Oyuncu 5.9 34
2007 Komedi Oyuncu 6.4 652
2007 Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 7.2 480
2001 Biyografi Oyuncu 6.3 117
2001 Oyuncu 6.9 107
2001 Aksiyon Oyuncu 5.9 839
1993 Biyografi Oyuncu 7.2 12
1991 Komedi Oyuncu 6.9 116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019