Giriş Kayıt
Friedrich Kayßler

Friedrich Kayßler (71)


Oyuncu

Friedrich Martin Adalbert Kayssler, 07 Nisan 1874 Neurode, Lower Silesia, Almanya [bugünkü Nowa Ruda, Dolnoslaskie, Polonya] doğumlu oyuncu.

Der zerbrochene Krug (1937) yapımıyla biliniyor.

Friedrich Kayßler, 30 Nisan 1945 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Friedrich Martin Adalbert Kayssler
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1874
Ölüm Tarihi: 30 Nisan 1945
Doğum Yeri: Neurode, Lower Silesia, Almanya [bugünkü Nowa Ruda, Dolnoslaskie, Polonya]
Diğer Bir İsmi: Fiedrich Kayssler | Friedrich Kayssler
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1944 70 Dram Oyuncu 8.2 19
1942 68 Oyuncu    
1940 66 Biyografi Oyuncu 6.4 136
1937 63 Suç Oyuncu 5.7 82
1935 61 Dram Oyuncu 7.0 60
1931 57 Dram Oyuncu 6.9 16
1931 57 Dram Oyuncu 6.7 10
1931 57 Suç Oyuncu    
1930 56 Macera Oyuncu 6.3 169
1930 56 Dram Oyuncu 7.1 26

Kontes Donelli
1924 50 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018