Giriş Kayıt
Nora Kaye

Nora Kaye (67)


Yapımcı, Oyuncu

Nora Koreff, 17 Ocak 1920 Brooklyn, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu.

Elveda Mr. Chips (1969), The Sunshine Boys (1975), The Last of Sheila (1973), Funny Lady (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Nora Kaye, 28 Şubat 1987 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Nora Koreff
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1920
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 1987
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benim Başarım
1987 67 Komedi Yapımcı 6.5 26,859

Cennet Parası
1981 61 Dram Yapımcı 6.5 4,824
1980 60 Biyografi Yapımcı 6.8 601
1977 57 Dram Yapımcı 6.9 3,912
1976 56 Macera Çeşitli 6.8 3,913
1975 55 Komedi Çeşitli 7.2 5,095
1975 55 Müzikal Çeşitli 6.5 4,554
1973 53 Suç Çeşitli 7.3 4,515
1973 53 Macera Çeşitli 6.5 1,850
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,025

Elveda Mr. Chips
1969 49 Dram Çeşitli 7.0 2,865
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019