Giriş Kayıt
Taizô Kawashima

Taizô Kawashima


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Taizô Kawashima, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Taiji Kawashima | Taizoh Kawashima
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The River with No Bridge
1992 Yapım Tasarımcısı 6.6 23
1970 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 28,758
1970 Dram Sanat Yönetmeni    
1964 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
6.6 64
1963 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 261
1962 Sanat Yönetmeni 7.1 7
1947 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 246
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019