Giriş Kayıt
Akimasa Kawashima

Akimasa Kawashima


Editör, Editör

Akimasa Kawashima, editör, editör.

Son Veda (2008), Gonin (1995), Ertuğrul 1890 (2015), Shiryô no wana (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ertuğrul 1890
2015 Tarihi Editör 7.3 1,804
2013 Dram Editör    
2011 Dram Editör 6.3 85
2010 Dram Editör 6.4 150
2010 Tarihi Editör 6.1 55
2010 Dram Editör 5.6 7

Villon'un Karısı
2009 Dram Editör 7.1 341

Son Veda
2008 Dram Editör 8.1 43,997
2008 Aksiyon Editör 6.0 23
2008 Gerilim Editör 6.5 522
2008 Dram Editör 6.8 269
2007 Komedi Editör 6.3 44
2007 Aksiyon Editör 6.3 738
2006 Dram Editör 6.9 302

Karlar Düşerken
2005 Dram Editör 6.9 107

Tek Başına Binlerce Mil
2005 Dram Editorial Department 7.4 4,607
2003 Aksiyon Editör 5.2 366
2003 Dram Editör 7.3 810
2002 Komedi Editör 6.2 68
2002 Komedi Editör 7.0 142
2002 Editör 7.1 39
2001 Editör 6.9 107
2001 Dram Editör 5.4 112
1999 Dram Editör 7.0 149
1998 Dram Editör 7.6 69
1997 Dram Editör 6.3 763
1995 Western Editör 6.5 94
1995 Aksiyon Editör 6.9 2,110
1994 Dram Editör 6.9 521
1993 Suç Editör 6.7 212
1993 Editör 5.9 31
1992 Dram Editör 6.5 244
1991 Komedi Editör 6.9 110
1989 Komedi Editör 5.8 36
1988 Korku Editör 6.2 1,967
1988 Editör 5.8 147
1986 Komedi Editör 6.1 19
1983 Komedi Editör 7.4 680
1981 Dram Editör 5.7 186
1981 Komedi Editör 7.0 43
1981 Editör 6.1 42
1981 Editör 5.9 39
1981 Editör 5.4 27
1980 Editör 6.3 48
1980 Macera Editorial Department 6.3 1,828
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019