Giriş Kayıt
Akimasa Kawashima

Akimasa Kawashima


Editör, Editör

Akimasa Kawashima, editör, editör.

Son Veda (2008), Gonin (1995), Ertuğrul 1890 (2015), Shiryô no wana (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ertuğrul 1890
2015 Tarihi Editör 7.3 1,741
2013 Dram Editör    
2011 Dram Editör 6.3 70
2010 Dram Editör 6.3 127
2010 Tarihi Editör 6.0 43
2010 Dram Editör 5.6 7

Villon'un Karısı
2009 Dram Editör 7.1 307

Son Veda
2008 Dram Editör 8.1 39,099
2008 Aksiyon Editör 5.8 22
2008 Gerilim Editör 6.4 413
2008 Dram Editör 6.6 226
2007 Komedi Editör 6.4 41
2007 Aksiyon Editör 6.3 667
2006 Dram Editör 6.9 272

Karlar Düşerken
2005 Dram Editör 7.0 99

Tek Başına Binlerce Mil
2005 Dram Editorial Department 7.5 4,262
2003 Aksiyon Editör 5.2 340
2003 Dram Editör 7.3 707
2002 Komedi Editör 6.2 62
2002 Komedi Editör 7.1 132
2002 Editör 7.4 36
2001 Editör 7.2 97
2001 Dram Editör 5.4 100
1999 Dram Editör 7.1 137
1998 Dram Editör 7.7 58
1997 Dram Editör 6.0 463
1995 Western Editör 6.7 81
1995 Aksiyon Editör 6.9 1,971
1994 Dram Editör 6.9 493
1993 Suç Editör 6.7 155
1993 Editör 6.2 24
1992 Dram Editör 6.6 218
1991 Komedi Editör    
1989 Komedi Editör 5.9 30
1988 Korku Editör 6.2 1,753
1988 Editör 5.6 120
1986 Komedi Editör 6.0 15
1983 Komedi Editör 7.4 567
1981 Dram Editör 5.6 155
1981 Komedi Editör 7.1 33
1981 Editör 6.4 32
1981 Editör 6.2 28
1981 Editör 5.3 18
1980 Editör 6.1 31
1980 Macera Editorial Department 6.4 1,567
Dizi Altyazıları
Shameless (2,615) The Sinner (2,260) Better Call Saul (1,936) A Discovery of Witches (1,544) Bodyguard (1,508) Castle Rock (1,299) La Casa de Papel (1,271) The 100 (1,214) Suits (1,053) Fear the Walking Dead (1,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018