Giriş Kayıt
Akimasa Kawashima

Akimasa Kawashima


Editör, Editör

Akimasa Kawashima, editör, editör.

Son Veda (2008), Gonin (1995), Ertuğrul 1890 (2015), Shiryô no wana (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ertuğrul 1890
2015 Tarihi Editör 7.3 1,773
2013 Dram Editör    
2011 Dram Editör 6.3 85
2010 Dram Editör 6.4 148
2010 Tarihi Editör 6.2 53
2010 Dram Editör 5.6 7

Villon'un Karısı
2009 Dram Editör 7.1 340

Son Veda
2008 Dram Editör 8.1 43,585
2008 Aksiyon Editör 6.0 23
2008 Gerilim Editör 6.5 517
2008 Dram Editör 6.8 267
2007 Komedi Editör 6.3 44
2007 Aksiyon Editör 6.3 732
2006 Dram Editör 6.9 300

Karlar Düşerken
2005 Dram Editör 6.9 106

Tek Başına Binlerce Mil
2005 Dram Editorial Department 7.4 4,579
2003 Aksiyon Editör 5.2 362
2003 Dram Editör 7.3 803
2002 Komedi Editör 6.2 68
2002 Komedi Editör 7.1 139
2002 Editör 7.1 39
2001 Editör 6.9 107
2001 Dram Editör 5.4 108
1999 Dram Editör 7.0 148
1998 Dram Editör 7.6 68
1997 Dram Editör 6.2 751
1995 Western Editör 6.5 94
1995 Aksiyon Editör 6.9 2,096
1994 Dram Editör 6.9 519
1993 Suç Editör 6.7 207
1993 Editör 5.9 31
1992 Dram Editör 6.5 243
1991 Komedi Editör 6.9 107
1989 Komedi Editör 5.9 35
1988 Korku Editör 6.2 1,954
1988 Editör 5.8 145
1986 Komedi Editör 6.1 19
1983 Komedi Editör 7.4 672
1981 Dram Editör 5.7 183
1981 Komedi Editör 7.0 43
1981 Editör 6.3 40
1981 Editör 5.9 39
1981 Editör 5.5 26
1980 Editör 6.3 48
1980 Macera Editorial Department 6.3 1,795
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018