Giriş Kayıt
Takamitsu Kawamura

Takamitsu Kawamura


Yönetmen Asistanı, Animasyon, Yönetmen

Takamitsu Kawamura, yönetmen asistanı, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaplan Tigger
2000 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.3 14,960
1998 Animasyon Yönetmen Asistanı    
1997 Animasyon Yönetmen Asistanı    
1994 Animasyon Yönetmen 8.1 12,039
1994 Animasyon Animasyon 7.2 6,450

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018