Giriş Kayıt
Takamitsu Kawamura

Takamitsu Kawamura


Yönetmen Asistanı, Animasyon, Yönetmen

Takamitsu Kawamura, yönetmen asistanı, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaplan Tigger
2000 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.3 15,280
1998 Animasyon Yönetmen Asistanı 4.9 11,618
1997 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.1 4,294
1994 Animasyon Yönetmen 8.1 12,198
1994 Animasyon Animasyon 7.2 6,735

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon 5.9 22,693
Dizi Altyazıları
Vikings (6,651) Supernatural (2,020) Titans (1,663) Outlander (1,464) The Big Bang Theory (1,287) Friends (1,000) The Flash (921) La Casa de Papel (845) Arrow (820) Black Mirror (681)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018