Giriş Kayıt
Eiji Kawamura

Eiji Kawamura (76)


Müzisyen, Müzisyen

Eiji Kawamura, 06 Aralık 1946 doğumlu müzisyen, müzisyen.

Ninja Senshi Tobikage (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Aralık 1946
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 59 Aksiyon Müzik 6.2 5,595
1996 50 Animasyon Müzik 6.7 1,012
1990 Müzik 5.3 141
1986 Müzik 7.1 73
1985 Animasyon Müzik 8.4 188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022