Giriş Kayıt
Boris Kaufman

Boris Kaufman (73)


Görüntü Yönetmeni, Senarist, Editör, Kameraman

Boris Kaufman, 24 Ağustos 1906 Bialystok, Polonya, Rusyan Empire [bugünkü Bialystok, Podlaskie, Polonya] doğumlu görüntü yönetmeni, senarist, editör, kameraman.

12 Öfkeli Adam (1957), Rıhtımlar Üzerinde (1954), Aşk Bahçesi (1961), Gelip Geçen Çatana (1934) gibi yapımlarla biliniyor.

Boris Kaufman, 23 Haziran 1980 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1906
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 1980
Doğum Yeri: Bialystok, Polonya, Rusyan Empire [bugünkü Bialystok, Podlaskie, Polonya]
Diğer Bir İsmi: Kauffmann | Kaufman
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Oyuncu 6.6 169
1968 62 Suç Görüntü Yönetmeni 6.1 674
1968 62 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 344
1966 60 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 1,112
1965 59 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 1,585
1964 58 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 7,115
1964 58 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 2,924

Günden Geceye
1962 56 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 4,041

Aşk Bahçesi
1961 55 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 15,768
1960 54 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 4,696

12 Öfkeli Adam
1957 51 Suç Görüntü Yönetmeni 8.9 574,820

Taş Bebek
1956 50 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 5,969

Güç Dengesi
1956 50 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 1,773

Rıhtımlar Üzerinde
1954 48 Suç Görüntü Yönetmeni 8.2 126,024
1952 46 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 17
1945 39 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.0 26
1934 28 Suç Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.5 411

Gelip Geçen Çatana
1934 28 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 12,579

Hal ve Gidiş Sıfır
1933 27 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.4 6,717
1931 25 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 1,769
1930 24 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Senarist
Editör
Yönetmen
7.5 3,318
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019