Giriş Kayıt
Judah Katz

Judah Katz (58)


Oyuncu

Judah Katz, 23 Haziran 1960 Montreal, Kanada doğumlu oyuncu.

(1996) Çarpışma (1996), (2014) Dr. Cabbie (2014), (2015) Gridlocked (2015), (1995) Moonlight and Valentino (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1960
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Aksiyon Oyuncu 5.0 130
2015 55 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,188
2014 Komedi Oyuncu 2.9 175
2014 54 Komedi Oyuncu 6.5 3,154
2013 53 Romantik Oyuncu 6.9 2,377

Kan Basıncı
2012 52 Dram Oyuncu 6.6 226
2011 51 Komedi Oyuncu 5.8 2,083
2010 50 Biyografi Oyuncu 6.2 15,973
2008 Suç Oyuncu 6.2 272

Şirket
2007 Dram Oyuncu 7.9 4,208
2005 45 Biyografi Oyuncu 8.0 163,447

Kumar Tutkusu
2003 43 Suç Oyuncu 7.1 11,691
2003 43 Komedi Oyuncu 6.7 971
2003 Suç Oyuncu 8.5 1,174
2003 Dram Oyuncu 6.9 1,009
2002 42 Dram Oyuncu 7.6 1,199
2001 41 Dram Oyuncu 5.5 1,046
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,995
2001 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,333
2000 Dram Oyuncu 8.3 17,162
1999 39 Komedi Oyuncu 5.2 2,697

Çarpışma
1996 36 Dram Oyuncu 6.4 46,804

İyi Geceler Öpücüğü
1996 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 66,118
1995 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 418
1995 35 Dram Oyuncu 5.7 758
1995 35 Dram Oyuncu 5.5 1,733
1995 Aile Oyuncu 7.8 10,071
1995 35 Dram Oyuncu 5.8 3,209
1995 35 Dram Oyuncu 4.1 181
1988 28 Komedi Oyuncu 5.9 3,009
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018