Giriş Kayıt
Judah Katz

Judah Katz (58)


Oyuncu

Judah Katz, 23 Haziran 1960 Montreal, Kanada doğumlu oyuncu.

(1996) Çarpışma (1996), (2014) Dr. Cabbie (2014), (2015) Gridlocked (2015), (1995) Moonlight and Valentino (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1960
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Aksiyon Oyuncu 5.0 121
2015 55 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,084
2014 Komedi Oyuncu 6.3 55
2014 54 Komedi Oyuncu 6.5 3,154
2013 53 Romantik Oyuncu 6.7 366

Kan Basıncı
2012 52 Dram Oyuncu 6.8 188
2011 51 Komedi Oyuncu 5.8 1,898
2010 50 Biyografi Oyuncu 6.2 15,244
2008 Suç Oyuncu    

Şirket
2007 Dram Oyuncu    
2005 45 Biyografi Oyuncu 8.0 162,562

Kumar Tutkusu
2003 43 Suç Oyuncu 7.1 10,974
2003 43 Komedi Oyuncu 6.7 906
2003 Suç Oyuncu 8.6 1,131
2003 Dram Oyuncu 6.9 943
2002 42 Dram Oyuncu    
2001 41 Dram Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,958
2001 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,234
2000 Dram Oyuncu 8.3 17,060
1999 39 Komedi Oyuncu    

Çarpışma
1996 36 Dram Oyuncu 6.4 46,535

İyi Geceler Öpücüğü
1996 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,825
1995 35 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1995 35 Dram Oyuncu    
1995 35 Dram Oyuncu    
1995 Aile Oyuncu 7.8 9,803
1995 35 Dram Oyuncu 5.8 3,048
1995 35 Dram Oyuncu    
1988 28 Komedi Oyuncu 5.9 2,679
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018