Giriş Kayıt
Daniel Kash

Daniel Kash (64)


Oyuncu

Daniel Joshua Kash, 25 Nisan 1959 Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu.

Jack Brooks: Monster Slayer (2007), The Visual Bible: The Gospel of John (2003), Solo (2013), Pilgrim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniel Joshua Kash
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1959
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,678
2021 62 Korku Oyuncu 5.1 57
2021 Suç Oyuncu 6.6 11,120

Jüpiter'in Mirası
2021 Aksiyon Oyuncu 6.7 40,828
2020 Komedi Oyuncu 4.6 101
2020 Biyografi Oyuncu 7.9 13,432
2019 60 Dram Oyuncu 5.6 303

Yabancıların Nezaketi
2019 60 Dram Oyuncu 6.5 5,003
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 173,721
2018 Dram Oyuncu 6.4 480
2018 Suç Oyuncu 7.6 373
2017 Dram Oyuncu 8.6 65,165

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 58 Aksiyon Oyuncu 5.2 96,779
2016 57 Dram Oyuncu 6.1 2,722
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 1,647
2016 57 Dram Oyuncu 3.7 300
2016 57 Dram Oyuncu 4.8 631
2016 Dram Oyuncu 6.8 8,240
2016 Suç Oyuncu 6.9 294
2015 Dram Oyuncu 8.5 170,182

Hatırla
2015 56 Dram Oyuncu 7.5 27,619
2015 Komedi Oyuncu 6.8 2,226
2015 56 Animasyon Oyuncu 6.6 429
2014 55 Komedi Oyuncu 6.9 2,573
2014 Dram Oyuncu 7.4 1,953
2014 Dram Oyuncu 7.3 86,493
2014 55 Aksiyon Oyuncu 6.1 238,750
2014 Dram Oyuncu 6.9 19,160
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 9,826
2013 54 Aksiyon Oyuncu 4.2 3,047
2013 54 Gizem Oyuncu 4.6 1,411
2013 Suç Oyuncu 8.5 274,034
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 116,395

Anne
2013 54 Korku Oyuncu 6.2 190,367

Yolda
2012 53 Macera Oyuncu 6.0 43,143

Karanlık Gerçek
2012 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,245
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,979

Kibar Soyguncu
2011 52 Suç Oyuncu 6.1 4,578
2011 Dram Oyuncu 7.1 1,926
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 29,679
2011 Komedi Oyuncu 3.8 5,816
2010 51 Biyografi Oyuncu 6.2 17,662
2010 51 Komedi Oyuncu 5.2 20,453
2010 51 Aksiyon Oyuncu 6.3 110,340
2009 50 Aksiyon Oyuncu 4.8 260
2009 50 Komedi Oyuncu 4.3 270
2008 49 Dram Oyuncu 5.8 88
2008 Suç Oyuncu 5.7 329
2008 Komedi Oyuncu 7.9 1,413

Ölülerin Günlüğü
2007 48 Korku Oyuncu 5.5 49,058
2007 48 Aksiyon Oyuncu 5.9 6,639

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 48 Dram Oyuncu 6.9 2,688
2007 Aksiyon Oyuncu 7.6 11,361

İkili Oyun
2006 47 Gerilim Oyuncu 6.1 3,378
2006 47 Dram Oyuncu 3.9 656
2006 47 Dram Oyuncu 6.4 3,032

Şanslı Slevin
2006 47 Suç Oyuncu 7.7 324,500
2006 Suç Oyuncu 6.1 398
2005 46 Biyografi Oyuncu 5.8 1,561
2005 46 Biyografi Oyuncu 8.0 197,361

Hızlı Takip
2004 45 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,753
2004 45 Dram Oyuncu 5.2 1,575

Kabus
2003 44 Dram Oyuncu 5.0 24,608
2003 44 Biyografi Oyuncu 7.7 4,132

Smokin
2002 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 88,249

Bilinmeyen Yol
2002 43 Macera Oyuncu 7.6 36,437
2002 43 Biyografi Oyuncu 6.5 560

Çok Özel Haber
2001 42 Dram Oyuncu 6.7 33,840
2001 Dram Oyuncu 6.2 882

Sakın Konuşma
2001 42 Suç Oyuncu 6.3 56,820

Kurşun
2001 42 Aksiyon Oyuncu 5.6 36,766

Ben ve Gölgelerim
2001 42 Biyografi Oyuncu 7.9 2,371
2000 41 Aksiyon Oyuncu 5.5 901

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Oyuncu 6.5 7,626
1999 40 Suç Oyuncu 6.5 1,085
1998 39 Suç Oyuncu 5.3 1,510
1998 39 Aile Oyuncu 4.4 2,664
1996 37 Aksiyon Oyuncu 3.1 676
1995 Aile Oyuncu 7.6 15,103
1995 36 Macera Oyuncu 7.1 753
1994 Macera Oyuncu 8.1 7,502
1994 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,871

Gecedölü
1990 31 Fantastik Oyuncu 6.5 26,166

Yaratığın Dönüşü
1986 27 Aksiyon Oyuncu 8.4 757,144
1986 Biyografi Oyuncu 6.3 1,105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024