Giriş Kayıt
Suzan Kardeş

Suzan Kardeş (59)


Makyaj, Oyuncu

Suzan Kardeş, 01 Ocak 1960 Kosova doğumlu makyaj, oyuncu.

Vizontele (2001), Hokkabaz (2006), Organize İşler (2005), Beynelmilel (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1960
Doğum Yeri: Kosova
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmişteki Sır
2017 57 Dram Oyuncu 6.2 25
2017 Komedi Oyuncu 3.6 113
2017 57 Komedi Makyaj 6.4 1,998
2015 55 Aksiyon Makyaj 4.4 1,973
2015 Komedi Oyuncu 2.6 54
2014 54 Komedi Makyaj 4.6 2,954
2014 54 Komedi Oyuncu 4.1 175
2013 53 Komedi Makyaj 6.1 3,058
2013 53 Komedi Makyaj 6.5 5,498
2012 Komedi Oyuncu 7.0 1,566
2012 52 Dram Oyuncu 6.1 395
2011 Dram Oyuncu 6.1 39
2011 Komedi Oyuncu    
2010 50 Dram Oyuncu 5.1 74
2008 48 Komedi Oyuncu 5.1 5,570
2006 46 Komedi Makyaj 7.2 6,340
2006 46 Komedi Makyaj 7.5 25,607
2006 46 Gerilim Makyaj 3.8 3,230
2005 45 Komedi Makyaj
Oyuncu
7.4 25,347
2003 Müzik Oyuncu 6.1 45
2001 41 Komedi Makyaj 8.1 27,779
1996 36 Dram Makyaj 6.8 11
1995 Komedi Oyuncu
Makyaj
8.4 3,741
1992 32 Makyaj 5.9 45
1991 31 Makyaj 5.3 21
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019