Giriş Kayıt
Paul Karasick

Paul Karasick


Editör, Editör

Paul Karasick, editör, editör.

Ok (2012), The Flash (2014), Riverdale (2016), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Editör 7.6 5,234
2016 Suç Editör 7.6 62,302
2016 Dram Editör 7.3 8,461
2014 Aksiyon Editör 8.0 254,268
2013 Dram Editör    

Ok
2012 Aksiyon Editör 7.7 360,936
2011 Aksiyon Editör 4.5 3,777
2010 Aksiyon Editör 7.0 2,813
2009 Suç Editör 8.3 59,498
2009 Dram Editör 6.5 8,275

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Editör 7.7 53,958
2007 Aksiyon Editör 8.4 4,127
2007 Komedi Editör 7.6 22,396

Doğaüstü
2005 Dram Editör 8.5 334,282
2005 Dram Editör 8.0 1,952
2002 Dram Editör 7.5 11,296
1999 Dram Editör 7.8 2,223
1999 Komedi Editör 5.3 11,527

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Editör 6.6 24,200

Baş Belası
1996 Komedi Editorial Department 6.1 136,068
1996 Dram Editör 5.5 2,356

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 47,450
1994 Komedi Editorial Department 6.4 22,315
1993 Macera Editorial Department    
1991 Dram Editorial Department 8.2 4,088
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018