Giriş Kayıt
Paul Karasick

Paul Karasick


Editör, Editör

Paul Karasick, editör, editör.

Ok (2012), The Flash (2014), Riverdale (2016), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Editör 7.5 6,345
2016 Suç Editör 7.5 76,178
2016 Dram Editör 7.3 8,635
2014 Aksiyon Editör 7.9 266,272
2013 Dram Editör 6.2 17

Ok
2012 Aksiyon Editör 7.7 371,012
2011 Aksiyon Editör 4.5 3,828
2010 Aksiyon Editör 7.0 3,083
2009 Suç Editör 8.3 61,109
2009 Dram Editör 6.5 8,403

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Editör 7.7 54,435
2007 Aksiyon Editör 8.3 4,408
2007 Komedi Editör 7.6 22,569

Doğaüstü
2005 Dram Editör 8.5 343,711
2005 Dram Editör 8.0 2,003
2002 Dram Editör 7.5 11,449
1999 Dram Editör 7.8 2,371
1999 Komedi Editör 5.3 12,499

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Editör 6.6 27,118

Baş Belası
1996 Komedi Editorial Department 6.1 138,892
1996 Dram Editör 5.5 2,535

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 48,816
1994 Komedi Editorial Department 6.4 22,808
1993 Macera Editorial Department 4.7 242
1991 Dram Editorial Department 8.2 4,401
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,680) Vikings (4,622) The Big Bang Theory (1,746) Black Mirror (1,450) The Flash (1,126) Outlander (1,120) The Blacklist (1,029) Peaky Blinders (998) La casa de papel (972) Friends (896)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019