Giriş Kayıt
Paul Karasick

Paul Karasick


Editör, Editör

Paul Karasick, editör, editör.

Ok (2012), The Flash (2014), Riverdale (2016), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Editör 7.6 5,234
2016 Suç Editör 7.6 62,733
2016 Dram Editör 7.3 8,464
2014 Aksiyon Editör 8.0 254,584
2013 Dram Editör    

Ok
2012 Aksiyon Editör 7.7 361,230
2011 Aksiyon Editör 4.5 3,777
2010 Aksiyon Editör 7.0 2,813
2009 Suç Editör 8.3 59,560
2009 Dram Editör 6.5 8,275

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Editör 7.7 53,977
2007 Aksiyon Editör 8.4 4,127
2007 Komedi Editör 7.6 22,400

Doğaüstü
2005 Dram Editör 8.5 334,608
2005 Dram Editör 8.0 1,952
2002 Dram Editör 7.5 11,301
1999 Dram Editör 7.8 2,223
1999 Komedi Editör 5.3 11,527

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Editör 6.6 24,200

Baş Belası
1996 Komedi Editorial Department 6.1 136,180
1996 Dram Editör 5.5 2,356

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 47,495
1994 Komedi Editorial Department 6.4 22,331
1993 Macera Editorial Department    
1991 Dram Editorial Department 8.2 4,088
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,120) Upgrade (4,325) Avengers: Infinity War (2,687) Down a Dark Hall (1,899) Tag (1,587) Skyscraper (1,559) Hereditary (1,482) Adrift (1,230) Ah-ga-ssi (735) Ready Player One (612)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,099) La casa de papel (1,822) Sharp Objects (1,675) Castle Rock (1,570) Preacher (1,540) The 100 (1,328) Vikings (833) Westworld (795) Suits (763) Black Mirror (736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018