Giriş Kayıt
Marvin Kaplan

Marvin Kaplan (89)


Oyuncu

Marvin Kaplan, 24 Ocak 1927 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

The Severed Arm (1973), Paris Tatili (1963), (1990) Vahşi Duygular (1990), (1965) Büyük Yarış (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Marvin Kaplan, 25 Ağustos 2016 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ocak 1927
Ölüm Tarihi: 25 Ağustos 2016
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 82 Komedi Oyuncu 6.9 624
1998 Komedi Oyuncu 7.3 10,906
1994 67 Komedi Oyuncu 3.9 3,099
1993 66 Korku Oyuncu 5.0 1,357
1991 64 Komedi Oyuncu 5.8 7,172

Vahşi Duygular
1990 63 Komedi Oyuncu 7.2 75,288
1980 53 Komedi Oyuncu 6.5 2,921

Çılgın Cuma (1976)
1976 49 Komedi Oyuncu 6.3 10,720
1976 Oyuncu 6.9 3,382
1973 46 Korku Oyuncu 4.5 512

Büyük Yarış
1965 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,831

Paris Tatili
1963 36 Komedi Oyuncu 6.0 1,111

Çılgın Dünya
1963 36 Aksiyon Oyuncu 7.6 34,828

Aşk Hocası
1963 36 Komedi Oyuncu 6.7 14,295
1951 24 Oyuncu 5.6 521
1951 24 Dram Oyuncu 6.4 281
1951 24 Komedi Oyuncu 7.1 1,854
1951 24 Aksiyon Oyuncu 6.5 86
1951 24 Dram Oyuncu 6.8 422
1950 23 Komedi Oyuncu 6.5 967
1950 23 Komedi Oyuncu 6.5 594

Adem'in Kaburgası
1949 22 Komedi Oyuncu 7.6 17,981
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019