Giriş Kayıt
Jonathan Charles Kaplan

Jonathan Charles Kaplan (38)


Oyuncu

Jonathan Charles Kaplan, 04 Temmuz 1980 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

(1993) Mikey'le Yaşam (1993), (2009) Loving Leah (2009), (1997) Brotherly Love (1997), (1998) A Kid in Aladdin's Palace (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonathan C. Kaplan | Jonathan Kaplan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 34 Komedi Oyuncu 6.4 6,506
2013 33 Korku Oyuncu 4.5 108
2009 29 Dram Oyuncu 7.1 2,530

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 28 Komedi Oyuncu 5.7 25,264
1999 Suç Oyuncu 8.0 66,061
1998 18 Macera Oyuncu 5.3 555
1997 Komedi Oyuncu 7.5 1,101
1993 Komedi Oyuncu 8.1 35,515

Mikey'le Yaşam
1993 13 Komedi Oyuncu 5.5 4,939
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019