Giriş Kayıt
Jonathan Charles Kaplan

Jonathan Charles Kaplan (38)


Oyuncu

Jonathan Charles Kaplan, 04 Temmuz 1980 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

(1993) Mikey'le Yaşam (1993), (2009) Loving Leah (2009), (1997) Brotherly Love (1997), (1998) A Kid in Aladdin's Palace (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonathan C. Kaplan | Jonathan Kaplan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 34 Komedi Oyuncu 6.4 6,396
2013 33 Korku Oyuncu 4.5 102
2009 29 Dram Oyuncu 7.1 2,491

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 28 Komedi Oyuncu 5.7 25,141
1999 Suç Oyuncu 8.0 64,465
1998 18 Macera Oyuncu 5.3 552
1997 Komedi Oyuncu 7.4 1,092
1993 Komedi Oyuncu 8.1 35,231

Mikey'le Yaşam
1993 13 Komedi Oyuncu 5.5 4,886
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018