Giriş Kayıt
Enid L. Kantor

Enid L. Kantor


Yapım Yöneticisi, Casting

Enid L. Kantor, yapım yöneticisi, casting.

Alien Nation: Dark Horizon (1994), Night Shadows (1984), Alien Nation (1989), Quicksilver Highway (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Enid Kantor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanıt Peşinde
2000 Suç Yapım Yöneticisi 7.7 72,402
1997 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.7 615
1997 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.9 2,107
1996 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.6 769
1994 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.7 1,246
1994 Dram Çeşitli 8.4 17,562

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Çeşitli 8.3 802,135
1991 Suç Çeşitli 7.2 492
1989 Dram Çeşitli 6.8 4,296
1986 Aksiyon Çeşitli 5.0 5,201
1984 Korku Casting
Çeşitli
4.9 1,475
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019