Giriş Kayıt
Ethan Kanfer

Ethan Kanfer


Animasyon, Sanat Bölümü

Ethan Kanfer, animasyon, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Nate Kamfer | Ethan Nate Kanfer | Nate Kanfer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalya'da Aşk
2003 Macera Animasyon 5.4 31,900
1999 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 31,340
1999 Aile Sanat Bölümü 5.0 2,679

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,287
1975 Komedi Animasyon 8.1 37,848
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018