Giriş Kayıt
Ethan Kanfer

Ethan Kanfer


Animasyon, Sanat Bölümü

Ethan Kanfer, animasyon, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Nate Kamfer | Ethan Nate Kanfer | Nate Kanfer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İtalya'da Aşk
2003 Macera Animasyon 5.5 32,139
1999 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 31,738
1999 Aile Sanat Bölümü 5.0 2,707

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,389
1975 Komedi Animasyon 8.1 38,176
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018