Giriş Kayıt
Emmet Kane

Emmet Kane


Özel Efekt, Görsel Efekt, Kameraman, Oyuncu

Emmet Kane, Özel efekt, görsel efekt, kameraman, oyuncu.

Dayanılmaz Zulüm (2003), Zafer Gecesi (2004), Lady in White (1988), İlişki (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Emmet G. Kane | Emmett Kane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Motel
2014 Suç Özel Efekt 5.2 15,472

Kartal Göz
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.6 166,898

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Özel Efekt 8.1 764,734

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 150,747

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 54,161

Kadın Avcıları
2004 Komedi Özel Efekt 6.2 93,840

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Özel Efekt 6.3 85,370

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Özel Efekt 7.6 97,196

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 41,927
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.3 170,254

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 67,218

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 494,249

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 219,309

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Özel Efekt 7.3 72,699

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Özel Efekt 4.8 37,523

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 904,781
1991 Komedi Görsel Efekt 6.7 2,371

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Özel Efekt
Oyuncu
4.9 8,687

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.5 28,329

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Görsel Efekt 5.8 39,649

Miller Kavşağı
1990 Suç Özel Efekt 7.8 118,050
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.0 29,460

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Görsel Efekt 6.3 129,466

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 Korku Özel Efekt 6.5 20,256

İlişki
1988 Dram Özel Efekt 5.0 4,667
1988 Fantastik Özel Efekt 6.7 5,671
1988 Komedi Özel Efekt 5.7 3,591

Korku Evi 2
1987 Fantastik Özel Efekt 5.4 9,154
1987 Komedi Kameraman 3.6 73
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019