Giriş Kayıt
Shûkichi Kanda

Shûkichi Kanda


Animasyon, Yapımcı

Shûkichi Kanda, animasyon, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Shukichi Kanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 Animasyon Yapımcı 5.7 927
2011 Animasyon Yapımcı 5.9 666

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Animasyon
Yapımcı
6.2 1,264
2009 Animasyon Yapımcı 6.4 1,550
2007 Animasyon Animasyon 6.5 2,325
2006 Animasyon Animasyon 6.1 1,743
2006 Animasyon Animasyon 6.6 295
2004 Animasyon Animasyon 6.1 2,713
2003 Animasyon Animasyon 5.9 3,044

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 Animasyon Animasyon 6.2 4,603
2001 Animasyon Animasyon    
2000 Animasyon Animasyon 5.7 11,437
2000 Animasyon Yapımcı 7.0 156
1999 Animasyon Animasyon 6.0 18,439

Pokemon: İlk Film
1998 Animasyon Yapımcı
Animasyon
6.1 35,159
1998 Animasyon Yapımcı
Animasyon
7.5 26,861
1995 Animasyon Yapımcı 6.4 163
1984 Animasyon Çeşitli 7.5 1,067
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019