Giriş Kayıt
Michael Kamper

Michael Kamper (45)


Sesler

Michael Kamper, 29 Temmuz 1973 Chicago, Illinois, ABD doğumlu sesler.

The Walking Dead: The Game - Season 3 (2016), The Walking Dead: Michonne (2016), Kadın Dediğin (2002), (2014) Gece Vurgunu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Kemper
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Sesler 8.0 1,702
2016 Aksiyon Sesler 7.3 1,007

Gece Vurgunu
2014 41 Suç Sesler 7.9 404,870
2010 Fantastik Sesler 8.3 7,196

Hepsini Vur
2007 34 Aksiyon Sesler 6.7 139,807

Şans Sende
2007 34 Dram Sesler 5.9 19,558
2007 34 Suç Sesler 6.9 32,851

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 33 Korku Sesler 5.9 64,214

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 33 Aksiyon Sesler 6.7 180,147

Ayın Çalışanı
2006 33 Komedi Sesler 5.5 41,910

Görevimiz Tehlike 3
2006 33 Aksiyon Sesler 6.9 306,501

Son Durak 3
2006 33 Korku Sesler 5.8 120,615
2006 Aksiyon Sesler 7.5 259

Dehşet Sokağı (II)
2005 32 Dram Sesler 6.0 99,296
2005 Aksiyon Sesler 8.7 5,262

Herbie: Tam Gaz
2005 32 Macera Sesler 4.8 42,097

Adamım
2005 32 Aksiyon Sesler 5.6 23,856

Sakin Ol
2005 32 Komedi Sesler 5.7 64,715

Otobanda Dehşet
2004 31 Aksiyon Sesler 5.7 8,008

Tesadüfler
2004 31 Komedi Sesler 6.7 60,475
2004 31 Korku Sesler 5.1 31,650

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 31 Aksiyon Sesler 7.2 151,040

Riddick Günlükleri
2004 31 Aksiyon Sesler 6.7 204,232

Yarından Sonra
2004 31 Aksiyon Sesler 6.4 386,513

Son Samuray
2003 30 Aksiyon Sesler 7.7 370,486

İtalyan İşi
2003 30 Aksiyon Sesler 7.0 322,565

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 30 Aksiyon Sesler 5.9 231,434

Kumarbaz
2003 30 Suç Sesler 6.4 11,570
2003 Aksiyon Sesler 6.9 2,974

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 30 Komedi Sesler 6.4 191,252

Cesetler Evi
2003 30 Korku Sesler 6.1 69,348

Kural Ötesi
2002 29 Komedi Sesler 6.7 47,617

Tehlikeli Dişi
2002 29 Komedi Sesler 5.3 15,981

Bir Sonraki Cuma
2002 29 Komedi Sesler 5.8 23,778
2002 29 Korku Sesler 4.9 1,914

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 29 Aksiyon Sesler 6.7 186,751

Herşey Parayla Güzel
2002 29 Aksiyon Sesler 5.8 11,972

Tutku Üçgeni
2002 29 Komedi Sesler 6.2 1,250
2002 29 Komedi Sesler 4.1 1,299
2002 29 Komedi Sesler 7.0 30,915
2002 29 Komedi Sesler 4.7 1,337
2002 29 Dram Sesler 5.3 3,100
2002 29 Suç Sesler 6.3 5,848
2002 Suç Sesler 7.2 5,932

Kadın Dediğin
2002 29 Komedi Sesler 6.9 6,638
2001 28 Komedi Sesler 5.7 12,759
2001 28 Aksiyon Sesler 4.9 571
2001 28 Suç Sesler 4.1 6,184

Yeni Bir Yaşam
2001 28 Dram Sesler 7.5 41,712

Kesişen Yollar
2001 28 Dram Sesler 7.1 78,701

Salako Romano
2001 28 Komedi Sesler 4.7 11,859

Bu Nasıl Sarışın
2001 28 Komedi Sesler 6.3 165,759
2001 28 Komedi Sesler 5.8 2,157
2001 28 Komedi Sesler 6.1 5,858

Final Fantasy
2001 28 Animasyon Sesler 6.4 77,926
2001 28 Aksiyon Sesler 6.0 41,721

Dr. T Ve Kadınları
2000 27 Komedi Sesler 4.6 16,910

Gençlik Ateşi
2000 27 Komedi Sesler 6.0 81,099

Suyun Ağırlığı
2000 27 Suç Sesler 5.9 8,524
2000 27 Komedi Sesler 5.0 1,368
2000 27 Dram Sesler 7.2 16,709

Üçkagitçilar
1999 26 Komedi Sesler 6.3 9,266

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 26 Aksiyon Sesler 4.2 26,563

Beni Deli Ediyorsun
1999 26 Komedi Sesler 5.8 16,979
1999 26 Komedi Sesler 6.4 618

Bıçağın İki Yüzü
1998 25 Aksiyon Sesler 7.1 226,555

Amerikan Sırları
1998 25 Suç Sesler 5.9 861
1998 25 Komedi Sesler 6.6 11,107
1998 25 Belgesel Sesler 7.1 3,019

Hayaletler
1998 25 Korku Sesler 5.4 18,385

Kumpas
1997 24 Aksiyon Sesler 5.6 5,363

Ölümcül Dövüş 2
1997 24 Aksiyon Sesler 3.7 42,819
1997 24 Komedi Sesler 7.0 6,304
1996 Suç Sesler 7.3 3,170

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Sesler 6.8 38,161

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Sesler 6.5 25,260
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019