Giriş Kayıt
Marina Kalogirou

Marina Kalogirou


Oyuncu

Marina Kalogirou, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.0 784
2012 Dram Oyuncu 6.9 6,779
2011 Dram Oyuncu 5.8 299
2008 Dram Oyuncu 6.4 158
2004 Dram Oyuncu 5.8 242

Bir Tutam Baharat
2003 Komedi Oyuncu 7.6 11,884
2002 Suç Oyuncu 4.9 86
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019