Giriş Kayıt
Preeya Kalidas

Preeya Kalidas (38)


Oyuncu

Preeya Kalidas, 21 Haziran 1980 Isleworth, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(2002) Hayatımın Çalımı Beckham (2002), (2010) Dört Aslan (2010), (2008) Metresler (2008), (1999) Tube Tales (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1980
Doğum Yeri: Isleworth, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.54 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.7 6
2010 30 Komedi Oyuncu 5.4 1,351

Dört Aslan
2010 30 Komedi Oyuncu 7.3 65,102
2009 29 Komedi Oyuncu 5.6 152

Metresler
2008 Dram Oyuncu 7.6 1,720

Hayatta İki Kez
2006 26 Komedi Oyuncu 5.9 592
2004 Dram Oyuncu 8.5 400
2002 22 Müzikal Oyuncu 4.7 427

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 22 Komedi Oyuncu 6.7 98,177
1999 19 Dram Oyuncu 6.3 1,223
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 873
1999 19 Komedi Oyuncu 5.0 2,686

Doğu Doğudur
1999 19 Komedi Oyuncu 6.9 15,997
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,151
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,822
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,680) Vikings (4,622) The Big Bang Theory (1,746) Black Mirror (1,450) The Flash (1,126) Outlander (1,120) The Blacklist (1,029) Peaky Blinders (998) La casa de papel (972) Friends (896)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019