Giriş Kayıt
Preeya Kalidas

Preeya Kalidas (38)


Oyuncu

Preeya Kalidas, 21 Haziran 1980 Isleworth, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(2002) Hayatımın Çalımı Beckham (2002), (2010) Dört Aslan (2010), (2008) Metresler (2008), (1999) Tube Tales (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1980
Doğum Yeri: Isleworth, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.54 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.7 6
2010 30 Komedi Oyuncu 5.4 1,258

Dört Aslan
2010 30 Komedi Oyuncu 7.3 64,420
2009 29 Komedi Oyuncu 5.6 151

Metresler
2008 Dram Oyuncu 7.6 1,706

Hayatta İki Kez
2006 26 Komedi Oyuncu 5.9 586
2004 Dram Oyuncu 8.5 395
2002 22 Müzikal Oyuncu 4.7 424

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 22 Komedi Oyuncu 6.7 97,471
1999 19 Dram Oyuncu 6.4 1,217
1999 19 Komedi Oyuncu 5.0 2,664

Doğu Doğudur
1999 19 Komedi Oyuncu 6.9 15,833
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,115
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,730
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018