Giriş Kayıt
Jeff Kahn

Jeff Kahn


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jeff Kahn, oyuncu, yapımcı, senarist.

Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008), (1996) Baş Belası (1996), (2007) Küçük Kahraman (2007), (1993) Freaked (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.7 12,825

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Oyuncu 5.9 35,861

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 347,472

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Oyuncu 5.7 54,854

Küçük Kahraman
2007 Komedi Oyuncu 7.5 11,246
2007 Belgesel Oyuncu 5.7 361

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Oyuncu 7.1 357,943
2004 Animasyon Senarist
Çeşitli
7.0 17,731
2003 Komedi Oyuncu 5.2 105
2000 Animasyon Yapımcı 7.3 5,194

Baş Belası
1996 Komedi Oyuncu 6.1 139,680

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Oyuncu 6.6 41,433
1993 Komedi Oyuncu 6.3 5,476
1993 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Senarist
7.0 1,472
1989 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 137

Babam Ben Olunca
1988 Komedi Oyuncu 5.8 8,435
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019